Mød andersen & nielsen på BYGGERI 2018

Vi er selvfølgelig igen i år at finde på BYGGERI '18 i Fredericia, hvor vi har masser af spændende nyheder med, konkurrencer og gode tilbud. Find os på stand A2044 og A1948!

Læs mere

Let og støjsvag girafsliber til væg- og loftslibning

Mirka lancerer nu LEROS girafsliber, som er markedet letteste og mest fleksible kulfri loft- og vægsliber. Du opnår det mest professionelle resultat og så er den utroligt god for din arbejdsstilling!

Læs mere

Ny salgschef hos anVærktøj fra og med 1. marts 2018

Hos andersen & nielsen byder vi velkommen til Jørgen Kragh, som fra 1. marts er ansat som salgschef i huset. I tæt samarbejde med vores konsulenter, får Jørgen ansvar for salg inden for anTools, anKlima og anLaser.

Læs mere

Dit støv kan ikke kun skade dig selv men også dine kollegaer

Byggestøv er til stadighed et problem på byggepladserne. Ifølge BAT kan det ikke kun gå ud over dig selv men også de kollegaer, som skal arbejde på byggepladsen efter dig.

Læs mere

Støvbeskyttelse skal være nemt at håndtere

Med den store fokus på støvproblemer i byggeriet for tiden, er det nok de færreste håndværkere, der er i tvivl om, at de bliver nødt til at beskytte sig mod byggestøv.

Læs mere

Tips til at standse spredning af byggestøv

De fleste håndværkere er klar over risikoen ved at indånde byggestøv og ønsker derfor beskyttelsesudstyr af god kvalitet. Her er et par tips til produkter, der kan lidt ud over det sædvanlige.

Læs mere