Arbejdsmiljø

Med værktøj fra kategorien Arbejdsmiljø er du stærkt rustet til at håndtere byggestøv, vand, fugt, skimmel og PCB. De kraftige våd-/tør støvsugere fra STARMIX med L-, M- eller H-godkendelse beskytter dig mod selv det fineste byggestøv. Og til andre klimaproblemer finder du et program af støvsugere til PCB, STARMIX pumpesugere, SILA luftrensere, fugtmålere og COVER støvvægge, der er lette at montere og genbruge.

Produkterne er beregnet til professionelle håndværkere, der har behov for at håndtere lækager, fugtskader og støvintensive opgaver på byggepladsen, i private hjem og ved renoveringsopgaver. Vi har egen udvikling af produkter, der består af sammensatte komponenter og enheder tilpasset det danske marked. Desuden tilbyder vi UNI-S universal-tilbehør, der passer til de fleste støvsugermærke

Læs mere Skjul

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Sådan sikrer du et sundt indeklima på byggepladsen

Der er god grund til at tænke over dit helbred, uanset om dit arbejde foregår indendørs eller udendørs. For det første er det fine byggestøv du temmelig sikkert bliver udsat for meget skadeligt at indånde. For det andet risikerer du at komme i kontakt med materialer, der i dag er forbudte at bruge i byggeriet, når du fjerner gammelt byggeaffald. Det er derfor vigtigt, at du kender til de helbredsskadelige stoffer, og hvordan du kan beskytte dig bedst muligt mod dem.

Få bugt med det sundhedsskadelige støv, fugt og PCB

Med værktøj fra anKlima er du stærkt rustet til at håndtere byggestøv, vand, fugt, skimmel og PCB. De kraftige våd-/tør støvsugere fra STARMIX med L-, M- eller H-godkendelse beskytter dig mod selv det fineste byggestøv. Og til andre klimaproblemer finder du et program af støvsugere til PCB, STARMIX pumpesugere, SILA luftrensere, fugtmålere og COVER støvvægge, der er lette at montere og genbruge.

Produkterne er beregnet til professionelle håndværkere, der har behov for at håndtere lækager, fugtskader og støvintensive opgaver på byggepladsen, i private hjem og ved renoveringsopgaver. Vi har egen udvikling af produkter, der består af sammensatte komponenter og enheder tilpasset det danske marked. Desuden tilbyder vi UNI-S universal-tilbehør, der passer til de fleste støvsugermærker.

Se PCB-støvsugeren fra anKlima

Vidensdeling om klimaprodukter er en selvfølge

Det er kompliceret at sætte sig ind i reglerne og de nyeste metoder til afhjælpning af klimaproblemer. Men vi hjælper dig med at holde dig ajour med relevante artikler her på siden og ved at give dig tips og tricks på vores Facebook-side. Desuden afholder vi jævnligt kurser i støvhåndtering.

Se "Gode råd om vand- og støvprodukter fra anKlima"
Se Starmix forhandlerliste 

;