anVærktøj besøger dig gerne på byggepladsen

Har du svært ved at afsætte tid til et besøg hos din værktøjsleverandør? Eller har du et kompliceret projekt, du gerne vil have hjælp til? Så kommer vores eksperter gerne på besøg hos dig på byggepladsen, evt. i samarbejde med din normale værktøjsleverandør. Vi kan medbringe forskellige løsninger i vores bus, som kan afprøves direkte på byggepladsen, så du bedst muligt kan vurdere hvad der virker for dig. 

Ring til din konsulent, fortæl lidt om dine udfordringer og lav en aftale. Besøget er selvfølgelig uforpligtende, og bagefter kan du eventuelt bestille værktøjet hos din forhandler. Se hvilken anVærktøj konsulent der kører i dit område her

Lasere

Skal jeg bruge en linjelaser eller en rotationslaser? Hvad kan jeg bruge lasermodtageren til? Hvordan fungerer nivelleringsinstrumentet? Hvordan opsætter jeg maskinmodtageren? Der kan være mange spørgsmål når det kommer til måludstyr, så vores dygtige konsulenter hjælper dig gerne på vej! 

› Se vores måleudstyr her

Støvprodukter

Arbejdstilsynet har øget deres fokus på byggestøv - men hvad betyder det helt præcis for dig, og hvordan skal du håndtere støvet? Hos anVærktøj har vi både industristøvsugere, luftrensere og støvafdækning. Vi er altid up-to-date med de nyeste krav, og kan tilbyde forskellige løsninger tilpasset din byggeplads. 

› Se vores støvprodukter her

GPS og totalstationer

GPS og totalstationer er komplicerede, tekniske produkter. Vores produktchef inden for kategorien kommer gerne forbi og demonstrerer forskellige produkter, så det bliver let for dig at vælge det værktøj, du skal bruge - om det så er en MobileMapper, totalstation, GNSS modtager eller Datacollector. 

› Se vores GPS og totalstationer her

Andre tekniske produkter

Vores konsulenter kan hjælpe dig med alle tekniske produkter du finder i vores sortiment. Dette kan bl.a. være vandpumpesugere, PCB-løsninger, inspektionskameraer, værktøj til køle/klimaanlæg eller gasværktøj. I kan gennemgå produktet sammen på en af dine opgaver. 

› Se vores fulde sortiment her

» Jeg kan godt anbefale anVærktøj og deres service, det virker! «
- Torben Bundgaard, Østbirk Maskinstation

» Jeg havde besøg af en konsulent fra anVærktøj i forbindelse med mit køb af en Spectra rotationslaser. Jeg havde i forvejen en ældre model, men den nye er med digital måling. Konsulenten, Morten Virring, var rigtig god til at fortælle mig om de nye funktioner på laseren. Han kom ud på en af mine opgaver, hvor jeg skulle dræne et stykke jord i en kundes granplantage, og viste mig hvordan jeg bruger laseren i praksis. Jeg fik også at vide, at jeg altid er velkommen til at ringe og spørge Morten hvis jeg glemmer nogle af funktionerne - jeg bruger nemlig ikke rotationslaseren på ugentlig basis. Jeg fik rigtig fin service, og Morten var meget flink. Jeg kan godt anbefale anVærktøj og deres service, det virker! «

Viborg Kommune

Vores konsulent, Søren Markussen, på besøg hos Ole og Jesper fra Viborg Kommune, for at vise hvordan de bruger deres nye geo-FENNEL FL 150 rotationslaser. Laseren skal de bl.a. bruge til at lave en ny parkeringsplads ved hundeskoven, som skal anlægges med 2-vejs fald.

Entreprenør Jens Karstensen A/S

Produktchef, Jens Esbech, på genbesøg hos Agnete fra Entreprenør Jens Karstensen A/S, som investerede i både en Spectra Focus 35 totalstation og en Spectra SP60 GPS. Jens fik hjulpet Agnethe godt i gang med at indmåle fiberrør med udstyret.

Jørgen Friis Poulsen A/S

Søren Markussen på besøg hos JFP på det nye super-sygehus i Gødstrup ved Herning. Her gav han kursus i deres nye Spectra HV302 rotationslaser, som bl.a. skal bruges i forbindelse med, at de skal rejse elementer til det nye super-sygehus.

Frederikssund Kommune

Jens Esbech på besøg hos Frederikssund Kommune, hvor de skulle prøve en Focus 8 Manuel totalstation som supplement til at måle vandløbsprofiler med deres eksisterende GPS. Fordelen ved en totalstation er, at den kan måle der hvor GPS'en må give op pga. fx træer der dækker for satellitsignalet.

VAM Entreprenør

Jens Esbech på genbesøg hos VAM Entreprenør, hvor han hjalp med opdatering på alle tre GPS'er og svaret på spørgsmål angående opmåling, afsætning samt indlæsning af tegninger. 

Kontakt den konsulent, der kører i dit område

Vores konsulenter dækker hele Danmark. De besøger dig gerne på byggepladsen, og hjælper dig med at finde det bedst egnede produkt til den opgave, du står overfor. Her under kan du se hvilken anVærktøj konsulent der kører i dit område. 

Kim Mortensen

Salgskonsulent
Sjælland og Bornholm
kmo@an.dk

Søren Markussen

Key Account Manager
Nordjylland og Færøerne
sma@an.dk

Morten Virring

Salgskonsulent
Midtjylland
mvi@an.dk

Morten Brooksby

Salgskonsulent
Fyn og Sønderjylland
mbr@an.dk

Kurt Olsen

Salgskonsulent
Sjælland
kol@an.dk

Jens Esbech

Produktchef
Måleudstyr & GPS
jeb@an.dk