Privatlivspolitik

ankøkken.dk behandler oplysninger om besøgende på siden fortroligt. Indsamling af data har til formål at optimere brugervenligheden af siden, og samtidig bliver data brugt i markedsføringsøjemed. Vi registrerer kun den adfærd og de oplysninger, der er med til at gøre oplevelsen af hjemmesiden bedre. Læs mere under Cookiepolitik.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website f.eks. til brug for udsendelse af nyhedsbreve, salgsinformationer m.v., sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
 
Personoplysningerne registreres hos ankøkken.dk og opbevares i minimum fem år.
 
Direktøren og marketingafdelingen hos ankøkken.dk har adgang til de oplysninger, der registreres.
 
Du kan til enhver tid få en udskrift af de af ankøkken.dk registrerede persondataoplysninger om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@an.dk.
 
Oplysninger afgivet til ankøkken.dk videregives eller sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos ankøkken.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.
 
Du kan klage over ankøkken.dk's behandling af dine oplysninger til Datatilsynet. ankøkken.dk's dataansvarlige er direktør Marianne Z. Blicher.