Måleudstyr

{{brand}}

Måleudstyr

Måleudstyr dækker alle behov lige fra det mest simple instrument og værktøj til komplekse løsninger, således at alle segmenter kan supporteres.

Under kategorien Måleudstyr tilbyder vi markedets største program af måleinstrumenter til enkle og avancerede opgaver. Kompetencerne, hvor mange års erfaring samt uddannelse inden for opmåling og måleteknik, betyder troværdig rådgivning og salg af instrumenter 

Læs mere Skjul

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Måleinstrumenter i kendte mærker samlet under én hat

anLaser er en fællesbetegnelse for an Værktøjs sortiment af måleinstrumenter i høj kvalitet. De mest kendte mærker er SPECTRA, GEOFENNEL, PLS, LEICA, GREISINGER, WEISS, FLUKE og DIGPILOT.

Tilsammen udgør produkterne Danmarks største udvalg af måleværktøj til byggesektoren. Og du kan få professionel rådgivning om alle produkter. Desuden kan du benytte dig af vores serviceværksted og modtage uddannelse i brugen af måleværktøj.

Har du brug for specialiseret måleværktøj?

Vi er specialister i måleinstrumenter. Det betyder, at du er også godt hjulpet, hvis du søger måleinstrumenter, der rækker ud over de mest gængse modeller. Det store program omfatter nivelleringsinstrumenter, linjelasere, rotationslasere, maskinmodtagere, rørlægningslasere, målehjul, vinkelmålere, laser-afstandsmålere, fugtmålere og meget andet. Udvalget er stort inden for alle varegrupper og opfylder langt de fleste behov. Vi sammensætter og trimmer konstant sortimentet, så det altid er optimalt til både simple og komplekse opgaver i bygge- og anlægsbranchen.

Måleværktøj fra anLaser ruster dig til at løse diverse måle- og nivelleringsopgaver

  • Højdeafsætning og niveaumåling
  • Nivellering og planering
  • Tagopretning
  • Rørlægning
  • Kabelsøgning
  • Landmåling

Og meget, meget andet 

Hvis du ikke umiddelbart finder det, du søger, er du altid velkommen til at benytte dig af vores specialister i kundeservice. Ring til os på 36 41 02 00. Telefonen er åben mandag til torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

Se "Gode råd om måleværktøj fra anLaser"

;