Måleudstyr

{{brand}}

Laserafstandsmåler

Laserafstandsmåler – nem og bekvem ved bare et enkelt tryk

Bruger du en gammeldags tommestok eller et manuelt målebånd, når du skal måle afstande i forbindelse med byggeopgaver? Så bør du overveje, om en laserafstandsmåler skal være din næste investering. En laserafstandsmåler giver nem og bekvem afstandsmåling, og mange af de målere, som vi hos andersen & nielsen a/s tilbyder, har endda yderligere funktioner, hvilket gør dem meget fordelagtige i praksis. Med en afstandsmåler fra os, kan du spare tid og lynhurtigt udregne længder, bredder og arealer helt præcist.

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Et mere præcist måleapparat

Alt afhængigt af hvad den enkeltes behov er, har vi forskellige afstandsmålere, som har en fælles funktion – de er præcise og nøjagtige, og deres design gør dem i stand til at foretage målinger uden besvær. Der udvikles konstant i afstandsmåleres teknologi, og det betyder, at vi nu bl.a. kan tilbyde afstandsmålere styret med BlueTooth, har målere, hvis betjening er gjort endnu nemmere og målere, som har udvidede funktioner og derfor kan udregne rummål. Hos a+n a/s har vi siden 1921 beskæftiget os inden for værktøjsbranchen, og det betyder, at du kan være sikker på, at den rådgivning og vejledning, som du får hos os, bygger på erfaring og reel, faglig viden om produkterne.

 

Kontakt os i dag

På telefon 36 41 02 00 eller på mail info@ankas.dk kan du komme i kontakt med fagligt dygtige medarbejdere, som hjælper dig til at finde den afstandsmåler, som passer til dine ønsker. Vi har laserafstandsmålere til både indendørs- og udendørs brug såvel som store og små opgaver.

;