Måleudstyr

{{brand}}

Maskinmodtager

Spar kontrolmålingerne med en maskinmodtager

Når man arbejder med opmålinger af den ene eller anden slags, er kontrolmålinger og en længere indstillingsproces ofte nødvendig. Dette kan dog imødekommes med en maskinmodtager, som er en lasermodtager, der kan tilknyttes og fastsættes forskellige maskintyper og derfor facilitere arbejdsprocessen, således at tiden kan bruges på det, som er det væsentlige – nemlig at få udført den enkelte opgave med et godt resultat. En maskinmodtager gør det muligt for maskinføreren konstant at holde overblik over, hvad der foregår, og det betyder ikke bare, at der f.eks. spares omkostninger i forbindelse med unødvendige fejl og overarbejde – det betyder samtidig, at maskinernes udnyttelse optimeres.

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Lad maskinerne gøre det, som de er gode til

Hos andersen & nielsen a/s giver vi dig mulighed for at købe forskellige maskinmodtagere, som lader dine maskiner gøre det, som de er gode til og sørger for, at der ikke spildes tid på ekstra opgaver, som en automatisk maskinmodtager i sammenhæng med en laser kan gøre. Vores maskinmodtagere leveres som oftest med beslag, så de er klar til brug allerede fra begyndelsen. Samtidig er vores dygtige personale med hele vejen, og de hjælper dig til et tilfredsstillende resultat – altid.

 

Vi er klar til at hjælpe dig godt på vej

Hvis du overvejer, om en maskinmodtager kan gøre en forskel for dine byggeopgaver, står vi klar til at hjælpe med både vejledning og rådgivning omkring vores mange typer af måleudstyr. På telefon 36 41 02 00 eller på mail info@ankas.dk kan du snakke med vores kyndige personale og høre mere om vores produkter.

;