Måleudstyr

{{brand}}

Prik-, positionerings- & linjelasere

Hos anVærktøj finder du markedets største udvalg af måleudstyr til såvel enkle som avancerede præcisionsopgaver inden for byggeri og konstruktion. Vi tilbyder en komplet produktportefølje, herunder priklasere, linjelasere, positioneringslasere samt ekstra batterier og praktiske opladere, der er yderst velegnet til professionelle håndværkere og gør det selv-folk med tekniske færdigheder.

I sortimentet har vi en bred vifte af pålidelige instrumenter til laser opmåling fra mærker som Spectra Precision, der er kendt for at levere kvalitetsprodukter til byggemarkedet, geo-FENNEL, der er professionel leverandør af holdbart måleudstyr samt PLS, der producerer kompakt måleværktøj med stor præcision.

Laserværktøjet er udviklet til intuitiv betjening og giver en nøjagtig præcision, der bare ikke kan opnås med et vaterpas. Vælg blandt vores mange instrumenter og opnå et perfekt resultat ved hver eneste opmåling.

Læs mere Skjul

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Pålidelige priklasere med selvnivellering

Med en pålidelig priklaser som dit foretrukne måleinstrument, kan du hurtigt og nemt udføre præcisionsarbejde i topklasse. Hos anLaser tilbyder vi kvalitetsværktøj til byggebranchen fra alle de populære mærker, hvorfor du med sikkerhed kan finde en priklaser med selvnivellering i vores sortiment, der passer til dine specifikke arbejdsopgaver eller dit gør det selv-projekt

Priklasere anvendes typisk til opmåling ved opsætning af skillevægge, lofter og lamper. Uanset om måleudstyret er til lasermåling vandret, lodret eller i vinkel, så kan en kompakt priklaser med fordel benyttes af både professionelle håndværkere og gør det selv-folk ved indendørs byggeri og konstruktion.

Linjelasere til professionelle håndværkere

Hos anLaser har vi en bred vifte af opmålingsprodukter og andre laserværktøjer, hovedsageligt til professionelle håndværkere, men naturligvis også kompetente gør det selv-folk. Vores selvnivellerende linjelasere er udstyret med kraftige laserdioder og velegnet til mange forskellige indendørsopgaver:

  • Opsætning af skillevægge
  • Tæppelægning
  • Maleopgaver
  • Opsætning af forsænkede lofter
  • Fliselægning
  • Opmåling af vinduer
  • Køkkenopsætning
  • Elinstallationer
  • … og meget mere!

Gå på opdagelse i vores produktsortiment her på siden og vælg blandt flere forskellige selvnivellerende linjelasere, der giver synlige linjer til hurtig og præcis opmåling.  

Få præcis opmåling med positioneringslasere

Positioneringslinjelasere udsender to tydelige laserstreger, så de danner et kryds og med vores holdbare positioneringslasere får du en præcis opmåling hver gang. Positioneringslinjelasere anvendes eksempelvis til at gennemføre opsætning af højder, rette vinkler, udretning af vandrette og lodrette flader samt lodpunkter. Det giver dig klare referencepunkter for optimal opmåling.

En positioneringslaser er desuden velegnet til frembringelse af referencelinjer til udskæringer i træ, sten, metal og beton. Hos anLaser leveres de fleste laserjusteringsværktøjer inklusive strømforsyning 220V med kontakt og stik samt universalholder, der kan drejes og tippes.

 

anLaser – Her handler du med fagfolk

Med flere års erfaring og uddannede medarbejdere inden for opmåling og måleteknik, kan du være helt sikker på at handle med fagfolk, når du investerer i måleudstyr hos anLaser. Uanset om du leder efter pålideligt måleudstyr til enkle eller mere komplicerede arbejdsopgaver, kan du finde det hele her – i høj kvalitet og til fornuftige priser.

Hos andersen & nielsen tror vi på høj faglighed, ordentlighed og kompetent kundeservice. Derfor er du altid garanteret gode råd og en troværdig vejledning, når du skal udvælge måleinstrumenter, der passer til netop dine behov og arbejdsopgaver

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 36 41 02 00 eller mail info@ankas.dk.

 

;