Måleudstyr

{{brand}}

Priklaser

En enkel og prisvenlig priklaser

Vi har hos andersen & nielsen a/s et udvalg af forskellige priklasere, der på samme måde som en linjelaser, sender laserprikker op på det emne, som det ønskes, således at ting, som skal være på lige linje nemt og hurtigt kan opsættes. Det gælder f.eks. opstilling af byggelementer eller vvs-arbejde indendørs. En priklaser adskiller sig fra en linjelaser ved, at laserens stråler udsendes som synlige prikker, og det betyder, at priklaseren ofte betegnes som mere enkel – også er den typisk det mest prisvenlige alternativ, når det kommer til automatiserede, laser opmålingsværktøjer.

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Præcis indendørs opmåling 

Det, som gør en priklaser speciel, er bl.a., at den er specielt egnet til indendørs arbejde. Dens stråler kan normalt ikke opfanges af en modtager, og det gør den brugervenlig og let håndterlig. Vi har hos a+n a/s stor erfaring med forskellige priklasere, og vi deler gerne ud af vores viden således, at alle vores kunder kommer herfra med et produkt, som tilfredsstiller og imødekommer deres behov. Når det kommer til priklasere, betyder det, at vi forsøger at sætte os ind i, hvad den enkelte kunde har brug for laseren til og på den måde sikre, at det rigtige produkt vælges. For os, betyder denne gode service, at vores tilfredse kunder vender tilbage igen og igen.

 

På udkig efter en professionel værktøjsudbyder?

Så tøv ikke med at kontakte vores kyndige personale allerede i dag! Du kan ringe på telefon 36 41 02 00 eller skrive på mail info@ankas.dk.

;