Måleudstyr

{{brand}}

Rørlægningslaser

En robust rørlægningslaser til hurtig og nøjagtig opgaveudførelse

En rørlægningsopgave kræver typisk meget arbejde med opmåling, indstilling og opsætning. Med en rørlægningslaser, bliver det nemmere og hurtigere at opnå et tilfredsstillende og præcist resultat. Hos andersen & nielsen a/s har vi forskellige rørlægningslasere i vores sortiment, som er af en kvalitet, der er kendetegnet ved god robusthed, og som derfor egner sig til alle typer af rørlægningsopgaver.

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Du kan undgå fejl og tvivl med en laser

Med en laser til udførelse af rørlægning kan du undgå dumme fejl, som kan resultere i en dyrere proces. En rørlægningslaser fra os kan have flere forskellige funktioner men er altid lave til at arbejde i rør, hvorfor den er både brugervenlig men også særdeles holdbar.

 

En erfaren samarbejdspartner

Vi har hos a+n a/s mere end 90 års erfaring fra værktøjsbranchen, og i dag har vi Danmarks største udvalg af måleinstrumenter til forskellige industrier. Det betyder, at vi er en erfaren og kyndig samarbejdspartner – også når det kommer til rørlægningslasere. Vores dygtige personale omdanner hver dag deres store faglige viden til god service for vores kunder.

 

Lad os høre fra dig i dag!

Du kan ringe eller skrive til os på telefon 36 41 02 00 eller på mail info@ankas.dk, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette rørlægningslaser. Vores mange års erfaring giver os muligheden for at tilbyde produkterne til en fordelagtig pris, og det betyder, at du aldrig går galt i byen med os som partner.

;