Måleudstyr

{{brand}}

Rotationslaser

Professionelle rotationslasere til gode priser

Hos andersen & nielsen a/s har vores dygtige medarbejdere mange års erfaring med salg og servicering af forskellige typer af rotationslasere, som alle tilbydes til en fordelagtig og konkurrencedygtig pris, og som kan bruges til mange typer af opgaver. Der udvikles konstant nye og bedre rotationslasere, og hos os er du sikret en fagligt dygtig hjælp, da vi følger industrien og markedet på tæt hånd. Hos a+n har vi et særdeles stort sortiment af rotationslasere, som indeholder f.eks. rotorlasere med grønt lys, lasere med særlige færdigheder inden for indendørs byggearbejde og komplette rotationslasere med stativ, og det gør det muligt for os at tilbyde vores kyndige hjælp ved både store og små projekter.

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Effektivt og hurtigt arbejde løst automatisk

Rotationslasere er i mange henseender blevet et uundværligt produkt i forsøget på mere effektivt, hurtigt og billigt arbejde i byggebranchen. Rotationslasere kan bruges i forbindelse med f.eks. nivellering, vinkeludmåling, udgravninger, højdemarkering og meget mere. Dermed kan en rotationslaser være med til at mindske antallet af fejl og med sin ekseptionelle nøjagtighed, kan der spares både tid og omkostninger i det lange løb med en rotorlaser.

 

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil høre mere om vores udvalg af rotationslasere, kan du kontakte det dygtige personale på telefon 36 41 02 00 eller på mail info@ankas.dk. Vi har siden 1921 beskæftiget os med salg af værktøj til byggebranchen, og kendskabet til en rotationslasers forskellige funktioner er derfor stort. Skulle du have spørgsmål til brug af en rotorlaser fra os, må du ikke tøve med at kontakte os.

;