Måleudstyr

{{brand}}

Vaterpas

Smarte og traditionelle vaterpas til alle brancher

Vaterpasset er et traditionelt og manuelt værktøj, som i mange år har været en uerstattelig del af tømrerarbejde, murerfaget og byggebranchen generelt. Vaterpasset bruges, som de fleste ved, til at sørge for nøjagtig vater for forskellige emner, og selvom der i dag konstant udvikles nye værktøjer med samme formål, er vaterpasset stadig et særdeles vigtigt værktøj, som bruges hyppigt overalt. Hos andersen & nielsen a/s har vi mere end 90 års erfaring med handel af værktøj, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde et vaterpas, som imødekommer dine behov.

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Funktionerne kan variere – men præcision er fælles

De vaterpas, som vi tilbyder, kan have flere forskellige specialfunktioner, som gør dem velegnede til bestemte formål, men hvad der er fælles for alle er, at deres præcision er langt større end det arbejdet, som skal udføres. Vi tilbyder følgende vaterpastyper:

  • Rørlægningsvaterpas
  • Vaterpas med elektronisk kontrol
  • Forskellige længder til forskellige formål

 

Service og kvalitet er i højsædet

Uanset om det gælder et vaterpas eller et andet af vores produkter, er kvaliteten og holdbarheden i orden, og vores medarbejderes høje faglige niveau gør det muligt for os at tilbyde et ekseptionelt højt serviceniveau. Vi går ikke på kompromis med videndeling om det enkelte produkt, og selvom et vaterpas ofte ses som et traditionelt og let brugbart værktøj, kan faglig rådgivning være netop det, som gør forskellen for, at en opgave bliver løst med nøjagtighed.

 

Ring eller skriv i dag

Du kan ringe eller skrive til vores dygtige personale på telefon 36 41 02 00 eller på mail info@ankas.dk.

;