Få styr på millimeterne med den nye modtager til linjelasere

Nyhed fra geo-FENNEL: Den første lasermodtager med millimeter-visning på markedet, som kan bruges til linjelasere. Passer til både røde og grønne laserlinjer fra geo-FENNEL og flere andre mærker.

Læs mere

Dit støv kan ikke kun skade dig selv men også dine kollegaer

Byggestøv er til stadighed et problem på byggepladserne. Ifølge BAT kan det ikke kun gå ud over dig selv men også de kollegaer, som skal arbejde på byggepladsen efter dig.

Læs mere

Har du styr på reglerne for H-, M- og L-mærkning af støvsugere?

I juni kom Arbejdstilsynet med nye retningslinjer for, hvor man skal bruge hhv. H-, M- og L-mærkede støvsugere i byggebranchen. Det anbefales nu, at man bruger H-støvsuger på byggepladsen.

Læs mere

Udfør spændejobs i områder med meget lidt plads

Verdensnyhed fra BESSEY: Ny tvinge til spændearbejdet i områder med meget lidt plads - den nye GearKlamp tvinge er både nem at arbejde med og giver et perfekt resultat.

Læs mere

anVærktøj holder lagersalg - kom og fyld værktøjskassen op!

Vi holder endnu en gang lagersalg på adressen i Skovlunde, hvor du kan finde masser af gode priser på hobby- og haveudstyr, gasværktøj, håndværktøj og MEGET mere!

Læs mere

Tak for dit besøg på vores stande på BYGGERI '18

Vi takker for de mange besøg på vores stande på BYGGERI '18. Vinderne af vores konkurrence er fundet - se dem her og lidt stemningsbilleder fra dagene i Fredericia.

Læs mere