Udfør spændejobs i områder med meget lidt plads

Verdensnyhed fra BESSEY: Ny tvinge til spændearbejdet i områder med meget lidt plads - den nye GearKlamp tvinge er både nem at arbejde med og giver et perfekt resultat.

Læs mere

anVærktøj holder lagersalg - kom og fyld værktøjskassen op!

Vi holder endnu en gang lagersalg på adressen i Skovlunde, hvor du kan finde masser af gode priser på hobby- og haveudstyr, gasværktøj, håndværktøj og MEGET mere!

Læs mere

Tak for dit besøg på vores stande på BYGGERI '18

Vi takker for de mange besøg på vores stande på BYGGERI '18. Vinderne af vores konkurrence er fundet - se dem her og lidt stemningsbilleder fra dagene i Fredericia.

Læs mere

Mød andersen & nielsen på BYGGERI 2018

Vi er selvfølgelig igen i år at finde på BYGGERI '18 i Fredericia, hvor vi har masser af spændende nyheder med, konkurrencer og gode tilbud. Find os på stand A2044 og A1948!

Læs mere

Let og støjsvag girafsliber til væg- og loftslibning

Mirka lancerer nu LEROS girafsliber, som er markedet letteste og mest fleksible kulfri loft- og vægsliber. Du opnår det mest professionelle resultat og så er den utroligt god for din arbejdsstilling!

Læs mere

Ny salgschef hos anVærktøj fra og med 1. marts 2018

Hos andersen & nielsen byder vi velkommen til Jørgen Kragh, som fra 1. marts er ansat som salgschef i huset. I tæt samarbejde med vores konsulenter, får Jørgen ansvar for salg inden for anTools, anKlima og anLaser.

Læs mere