Mød andersen & nielsen på BYGGERI 2018

Vi er selvfølgelig igen i år at finde på BYGGERI '18 i Fredericia, hvor denne gang stiller op med hele to stande: Én vi har dedikeret til vores lasere og måleværktøj og én til vores produkter inden for klimahåndtering og professionelt håndværktøj.

Du kan i år finde os på stand A2044 og A1948!

Vi har som altid masser af spændende nyheder med fra en bred vifte af kendte kvalitetsbrands såsom GeoFennel, Spectra, Mirka, Collomix, Bessey, Starmix og Sila og vores konsulenter står klar på standen alle dage for at demonstrere og rådgive om vores produkter. 

Se de skarpe tilbud i vores messeavis

Allerede nu kan du få en smagsprøve på nogle af de produkter og nyheder, vi har med på årets messe. I vores messeavis kan du se vores gode tilbud - og som noget nyt i år får du en Stanley termokop med når du benytter dig af et af vores messetilbud!

Klik her for at downloade vores messeavis

Ram plet - og vind en actionpakke!

Hver dag på messen trækker vi lod om 1 x ACTION oplevelsespakke, hvor du blandt andet kan trykke speederen i bund på en Lamborghini eller Dodge Challenger Hellcat, komme på helikoptertur og meget, meget mere!

For at være med i lodtrækningen skal du dog bevise dit værd som skarpskytte i laserskydning - men bare rolig... hvis du ikke kvalificerer dig til udtrækningen af hovedpræmien, er der også trøstepræmier (til de dårlige tabere). 

Kom forbi en af dagene og vær med!

Et tilbageblik på BYGGERI '16

En lille film fra vores sidste tur på messen tilbage i 2016.