Få styr på millimeterne med den nye modtager til linjelasere

Som de første på markedet har geo-FENNEL udviklet en lasermodtager med millimeter-visning til linjelasere, der passer til både røde og grønne laserlinjer. Med FR 75-MM behøver du ikke at lede efter laserstrålen ved at følge modtagerens lysene pile, den viser nemlig præcis hvor mange millimeter du er fra laserstrålen. 

Når du f.eks. laver lofter, er en linjelaser et rigtigt godt værktøj til opgaven. Men hvis lysforholdene ikke er særlig gode, eller du skal bruge laseren over en lang afstand, kan laserstrålen nogle gange være svær at se. I disse tilfælde er en lasermodtager et godt redskab til alligevel at finde laserstrålen.

Med den nye FR 75-MM modtager skal du blot flytte modtageren det antal millimeter som displayet viser, indtil du er præcis i den rigtige højde. Ud over millimeter-visning har den nye FR 75-MM også et oplyst LCD-display på både for- og bagside, samt et stort modtagerfelt på 10 centimeter, der gør at det let at fange laserstrålen på lange afstande. Modtageren aflæser højden med en nøjagtighed på ± 1 mm og har indbyggede libeller på toppen og i siden. Med indbyggede magneter på top og side er det let at sætte modtageren fast på f.eks. en gipsskinne. Modtageren leveres også med beslag til fastgørelse på stadie, som du typisk vil bruge hvis du f.eks. bruger linjelaseren på et stativ til måling af højder.

Du kan bruge FR 75-MM til alle geo-FENNEL linjelasere med pulsfunktion, og den kan også bruges med en lang række andre linjelasere.