Støvbeskyttelse skal være nemt at håndtere

Med den store fokus på støvproblemer i byggeriet for tiden, er det nok de færreste håndværkere, der er i tvivl om, at de bliver nødt til at beskytte sig mod byggestøv. Det skaber en naturlig efterspørgsel efter systemer, der er lette at håndtere. Et godt bud på en hurtig og effektiv løsning er en Cover støvvæg kombineret med en Sila luftrenser.

Helt system med støvvæg i en taske

Cover støvvæggen fås som sæt i en taske, der rummer både teleskopstænger, plastfolie, selvklæbende lynlås og clips. Det gør det nemt og hurtigt at sætte en skærm op rundt om arbejdsområdet med en lynlås-åbning, så man stadig let kan komme og gå. Plastfolien fås også som færdig støvdør med lynlås i L- eller U-form, så man for eksempel kan køre trillebøre og maskiner gennem støvvæggen.

Støvvæg og luftrenser er en effektiv kombi

Støvvæggen begrænser spredningen af støv men kan selvfølgelig ikke stå alene. For at beskytte sig effektivt mod de små farlige støvpartikler er den bedste løsning også at bruge åndedrætsværn, en støvsuger med godkendt filter, der suger støvet op, straks når det dannes og ikke mindst en effektiv luftrenser.

VSila luftrensere har som de eneste en patenteret saneringsrammeed opgaver med træstøv, asbest eller skimmelsvamp er det vigtigt at montere en luftrenser. Her er det svenske mærke Sila et godt valg. En af fordelene er en specialkonstrueret saneringsramme med magneter, der gør det rigtig nemt at bygge luftrenseren sammen med en støvvæg. Ideen er at have luftrenseren stående uden for støvvæggen, så den kan føre den rensede luft videre ud i det fri via en udblæsningsslange.

Nyt, smart grovfiltersystem 

Luftrenseren er sådan indrettet, at de store partikler opfanges i et grovfilter, og et HEPA H13-filter tager sig af de små partikler. Grovfiltret skal skiftes jævnligt, og derfor er det vigtigt, at det er nemt. På de store Sila modeller kan frontgitteret vippes ud, og det tager kun 6 sekunder at udskifte filtret.

Byg støvvæggen sammen med en luftrenser, så er du godt garderet mod byggestøv!Luftrenserne kører på 230 V

Mange luftrensere bruger 400 V, og det kræver selvfølgelig, at man har adgang til et stik med denne spænding. Modellerne fra Sila kører alle på 230 V, så de kan sættes i en almindelig stikkontakt.

4 størrelser luftrensere

Luftrenserne fra Sila fås i flere størrelser, der er optimale til hvert deres formål. De små modeller 600A2 og 1000A2 vejer ikke meget og er lette at transportere. De større modeller 2000A2 og 5000A2 er beregnet til større projekter, der kræver høj kapacitet. De er begge forsynet med hjul, som letter transporten. Navnene angiver den mængde luft i kubikmeter, som luftrenseren kan rense i timen.