Det behøver slet ikke være kompliceret at vælge den rigtige GPS til landmåling. Her er to rigtig gode bud på modeller, der dækker langt de fleste behov.

Skal du lave grove målinger nemt og hurtigt uden behov for "Rolls-Royce-modellen"?

Spectra Mobile Mapper 20 GPS til landmåling med 1-2 m nøjagtighedSå er Spectra MobileMapper 20 ideel. Det er en lille, håndholdt GPS, som kan måle uden behov for efterfølgende korrektioner. Den er skabt til opgaver, hvor en nøjagtighed på ± 1-2 m er tilstrækkelig, fx ved registrering af markdræn, vejtræer, parkbænke, plantevækst og meget andet.

Let at holde styr på målingerne

MobileMapper 20 kan tage billeder og optage lyd på stedet, som kan gemmes sammen med de målte punkter. Man kan fx indtale kommentarer til de forskellige optagelser, som gør det lettere at holde styr på dem bagefter.

Al software medleveres

GPSen leveres med den nødvendige software installeret, og desuden medfølger kontorsoftware, som kan bruges til nemt at lave Google Earth filer eller CSV-filer med koordinatliste. Disse lister bruger man til  den videre indlæsning i forskellige GIS-programmer.

Få overblik med baggrundskort

Det er også muligt at indlæse baggrundskort på GPSen i forskellige filformater, så man får et fint overblik over terrænet. MobileMapper 20 tåler at blive taget med på tur, da den er støv-, stød og vandtæt. Og batteriet holder til hele 20 timer på enkelt opladning!

Spectra MobileMapper 20 inkl. modem, Wifi, Bluetooth® og 5 MP-kamera:
Kr. 9.995,- vejl. udsalg ekskl. moms.

Gå til produktsiden for MobileMapper 20

 

Skal du måle præcist til udgravninger, registrering af dæksler eller lignende?

Spectra MobileMapper 120 GPS til professionelle landmålereSå er Spectra MobileMapper 120 det rigtige valg. Denne GPS kan både bruges håndholdt og med en ekstern antenne på den medleverede stok. Nøjagtigheden er i top, nemlig ± 30-50 cm og helt ned til ± 10 cm ved efterbearbejdning på kontoret. Det gør GPSen yderst velegnet til opførelse af have- og parkanlæg, kortlægning af landområder og udgravninger ved vejarbejde. For vandværker der har brug for at registrere stophaner og brønddæksler er løsningen også optimal - især fordi man efterfølgende kan genfinde punkterne ved at bruge enheden håndholdt.

Let at håndtere data, når man kommer hjem

På denne GPS kan man indlæse grundkort og luftfoto direkte i enheden, og man kan desuden udlæse bla. dxf- og txt-filer direkte fra enheden. Det letter den efterfølgende datahåndtering meget, fordi filerne kan læses direkte ind i både Microstation og AutoCAD. Hvis man har behov for at lave Google Earth-filer eller CSV-filer med koordinatliste, kan man gøre det i den medfølgende kontorsoftware.

Få hjælp til at abonnere på korrektioner

Når man arbejder med opgaver, der kræver høj nøjagtighed, har enheden brug for korrektioner. Vi anbefaler at bruge GPSnet.dk og hjælper naturligvis med at få det hele til at fungere optimalt.

Det genopladelige batteri holder i 8 timer, inden det skal oplades igen. Og selvfølgelig er MobileMapper 120 robust - tåler både støv, stød og vand.

Spectra MobileMapper 120 inkl. modem, Bluetooth ® og 5 MP-kamera:
Kr. 35.000,- vejl. udsalg ekskl. moms.
HØJ NØJAGTIGHED TIL MARKEDETS LAVESTE PRIS!!

Gå til produktsiden for MobileMapper 120

Se hele sortimentet af håndholdte Spectra Mobile Mapper

Vidste du at ...

  • anLaser tilbyder kurser Vi underviser internt i huset, hvor vi blandt andet opstiller simuleringer.
  • anLaser besøger dig gerne på byggepladsen Vi kører gerne ud sammen med en forhandler og vurderer dit behov på byggepladsen.
  • anLaser har eget serviceværksted Vores serviceteknikere reparerer måleinstrumenter af de fleste mærker.

anlaser er et stærkt hold af specialister, der sørger for at holde sig ajour med den nyeste udvikling. Vi deler gerne ud af vores viden, så du får mest mulig udbytte af dine måleinstrumenter.