Kom overbelastningsskader til livs med værktøj i titanium

De sarte dele af kroppen belastes mindre med tagbrændere af titaniumMange håndværkere har måttet sande, at det gamle ordsprog “liden byrde er langvejs tung” passer. Hvis man for eksempel arbejder lange dage med tagdækning, bliver en almindelig tagbrænder tung, og man mærker tydeligt selv en lille forskel i vægten.

Forebyg slitage på led og muskler

En tagbrænder af titanium er typisk 60% lettere end normale tagbrændere af messing. Tests har vist, at det giver 40% mindre belastning af ryg, nakke, arme og skuldre. Netop de dele af kroppen, der er mest udsat for overbelastning. Så det kan godt svare sig at give lidt mere for titanium, da det betaler sig i længden.

Gå efter det store udvalg

Det svenske mærke Sievert fører et stort program af gasbrændere i titanium. Brænderhovederne fås i tre størrelser og halsrørene i fire længder fra 100 til 750 mm. Det giver mulighed for at vælge den løsning, der giver den bedste ergonomi for dig og passer til dine opgaver.

Se sortimentet af tagbrændere af titanium

Sievert katalog 2017/2018 med gasværktøj til professionelle

Se Sieverts produktkatalog  

 

Vidste du at ...

  • anTools er alt det uden strøm anTools er en vifte af håndværktøj, der som hovedregel ikke bruger strøm. For eksempel spændeværktøj, gasværktøj, knive og campingudstyr.
  • anTools er solid kvalitet Sortimentet i anTools fremstilles til at kunne holde i årtier. Det fås i utallige størrelser og udformninger, så du altid kan få værktøj til din specifikke opgave.
  • anTools leveres fra dag til dag Vi lagerfører ca. 5.000 varenumre og tilbyder dag-til-dag levering af langt de fleste varer.