Gode råd om vand- og støvprodukter

Støvprodukter er et videnstungt område, der kræver omhyggelig rådgivning. Her på får du vigtige råd om, hvordan du beskytter dig selv mod det farlige byggestøv. Desuden får du hjælp til at holde dig opdateret om lovgivningen på området og meget andet.

Du kan få hjælp og vejledning i dit værktøjsmagasin, men du kan også benytte dig af de tips & tricks, vi har samlet her på siden.

anVærktøj reparerer måleinstrumenter og støvsugere af de fleste mærker. Når du sender værktøjet til reparation, er det vigtigt, at du vedlægger et udfyldt SERVICESKEMA.

Tag kampen op mod byggestøvet

Hvis du arbejder i byggeriet, er du simpelthen nødt til at tage kampen op mod byggestøv, da det er en langsom dræber.

Læs mere her!

Vedligehold din støvsuger

En industristøvsuger bliver udsat for lidt af hvert på byggepladsen, og det har den ikke altid godt af. Men det er nemt at forøge din støvsugers levetid. 

Se her hvordan!

H- M- L- mærkning af støvsugere

Din støvsuger skal være mærket svarende til dine arbejdsopgaver. Så får du hverken problemer med Arbejdstilsynet eller helbreddet!

Læs mere her!

Hvad er det vigtigste at vide om PCB?

Hvis du kommer i kontakt med miljøgiften PCB, skal du vide, hvad du har med at gøre. Her får du den nødvendige viden i kort version.

Læs mere her!

Gode råd til håndtering af PCB

Her finder du nogle tips til, hvordan du håndterer PCB uden at skade dig selv eller miljøet. Se også, hvordan du holder dig opdateret på området.

Læs mere her!

Sådan fungerer luftrenseren

En luftrenser kan bygges sammen med en støvvæg, så støvet forhindres i at sprede sig. Se hvor nemt det er med en saneringsramme med magneter!

Læs mere her!