Gode råd om håndværktøj fra anVærktøj

Håndværktøj af høj kvalitet fortjener at blive vedligeholdt jævnligt. Så holder det længere og bliver en rigtig god investering på sigt. Her kan du både finde tips om pleje af håndværktøj og nyttige informationer om valg af værktøj, lovgivning med mere.

Du kan få hjælp og vejledning i dit værktøjsmagasin, men du kan også benytte dig af de tips & tricks, vi har samlet her på siden.

anVærktøj reparerer måleinstrumenter og støvsugere af de fleste mærker. Når du sender værktøjet til reparation, er det vigtigt, at du vedlægger et udfyldt SERVICESKEMA.

BRUG DET RIGTIGE RØREVÆRK

Brug det korrekte røreværk til den opgave, du står over for. På den måde skåner du din ryg for unødig overbelastning, og arbejdet bliver langt mere effektivt. 

Læs mere her!

TIPS TIL PLEJE AF SKRUETVINGER

Hvis du vedligeholder din skruetvinge regelmæssigt, har du garanti for et sikkert greb på skinnen (uden at bøjlen skrider) og tilstrækkelig spændkraft.

Læs mere her!

VÆRD AT VIDE OM PLADESAKSE

Før du køber en pladesaks, er det en god ide at sætte sig ind i forskellen på de forskellige modeller og typer. Her har vi samlet en række nyttige informationer.

Læs mere her!

SKÅN RYG, ARME OG SKULDRE

Kom overbelastningsskader til livs med værktøj i titanium. Du belaster udsatte muskler og led 40% mindre, hvis du vælger en tagbrænder af letvægtsmaterialet titanium!

Læs mere her!

UNDGÅ ÅBEN ILD OG SPAR FORSIKRINGEN

Hvis du bruger et traditionelt tagbrændersæt til at lægge tagpap med, er du nødt til at betale en relativ høj forsikringspræmie, fordi du arbejder med åben ild.

Læs mere her!