Skån ryggen med det rigtige røreværktøj

Blander du beton og mørtel med en boremaskine?

En kraftboremaskine kan bruges til at blande små mængder flydende materiale ved en lav rotationshastighed. Men til tyktflydende materialer eller større portioner er den ikke ideel.

Hvorfor ikke bruge et røreværk der er beregnet til opgaven?

Collomix røreværk Xo 55 DuoEt håndholdt røreværk i Hexafix-serien fra Collomix er beregnet til at blande tyktflydende materialer som cement, mørtel, gips og fliseklæb. Motoren og rørestavene er optimeret til tunge opgaver og store mængder. Det gør et Collomix røreværk til en god investering, der holder i mange år - uden at det behøver koste mere end en god boremaskine.

 

 

 

 

Din krop skal holde mange år

Collomix røreværk Xo Duo - god ergonomi

Moderne røreværktøj fra Collomix er udført med stor fokus på ergonomi. Røreværkene har et godt greb, en rigtig arbejdshøjde og klassens laveste støjniveau. Ting der er vigtige for at belaste kroppen så lidt som muligt.

Gearsystemet sørger for maksimal kraft til enhver tid, og tænd/sluk knappen er sikret, så den ikke tænder ved et uheld.

Download folder om Collomix røreværktøj

  

 

Luksusudgaven med to rørestave

Collomix røreværk XO 33 DuoVælger du en “Duo” model fra Collomix, skal du bruge endnu færre kræfter. Modellerne har to rørestave, der kører i hver sin retning. Det gør det mindre belastende for ryg og arme at blande materialer, da man ikke skal bevæge sig imod drejeretningen.

“Duo” er især velegnet til meget klistrede og tyktflydende materialer, der kan være svære at blande på normal vis. Ved at bytte rundt på rørestavene ændrer man drejeretningen, hvilket er en fordel, hvis man skal blande mere flydende materialer.

Se modellerne med to rørestave:

Collomix røreværk Xo 33 Duo
Collomix røreværk Xo 55 Duo

Rengøringen skal være nem og effektiv

Collomix Mixer-Clean til rensning af Collomix rørestavePå Hexafix serien fra Collomix er røreværk og rørestav forbundet med en lynkobling. Det betyder, at man kan afmontere rørestavene uden brug af værktøj, så er de lette at rengøre.

Man kan også tilkøbe en Mixer-Clean spand med kraftige børster, der gør det ekstra nemt at rengøre stavene. Fyld Mixer-Clean med vand, så børsterne er dækket. Placér de beskidte rørestave i spanden og lad dem rotere langsomt nogle sekunder, så fjernes alle materialerester.

Se mere om Collomix Mixer-Clean

 

 

Prøv en ledningsfri løsning

Collomix' nye Xo10 røreværk er batteridrevet og giver dig derfor mulig for at arbejde helt uden ledning. Du kan blande hvor som helst uden at bekymre dig om, hvor den nærmeste stikkontakt er, og stadig med masser af power. Røreværket er utroligt kraftfuldt med sit 18 V 5.2 Ah Li-ion batteri, der sikrer tilstrækkelig rækkevidde og drejningsmoment - selv i materialer med høj viskositet som fx færdigblandet mørtel eller kløbder. 

Se mere om det ledningsfri Xo10 røreværk her

 

 

Løsninger til små og store behov

Hexafix-serien omfatter fem modeller af røreværk og fem rørestave, der er optimeret til forskellige materialer. Desuden findes der et tilbehørsprogram med blandt andet blandespande og en transportvogn, alt sammen i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Collomix giver mindre ressourcespild og er en god, langsigtet investering.

Se hele sortimentet fra Collomix her

Find din løsning med en smart app

Collomix smart app hjælper med at finde den rigtige rørestavFor at finde den rigtige rørestav til din opgave kan du downloade appen “Collomix MixingGuide”. Appen giver svar på en række spørgsmål om, hvordan forskellige materialer skal blandes, hvor meget man kan blande ad gangen m.m. Indeholder desuden videoer, datablade og praktiske tips. Rådgiver om over 50 materialer.

Fås både til iPhone og Android.

Vidste du at ...

  • Håndværktøj er alt det uden strøm anVærktøj tilbyder en vifte af håndværktøj, der som hovedregel ikke bruger strøm. For eksempel spændeværktøj, gasværktøj, knive og campingudstyr.
  • Håndværktøj fra anVærktøj er af solid kvalitet Sortimentet af håndværktøj fremstilles til at kunne holde i årtier. Det fås i utallige størrelser og udformninger, så du altid kan få værktøj til din specifikke opgave.
  • anVærktøj leverer fra dag til dag på alle lagervarer Vi lagerfører ca. 5.000 varenumre og tilbyder dag-til-dag levering af langt de fleste varer.