Øget sikkerhed ved brug af gasregulatorer

Mange benytter de små lavtryksregulatorer, når de bruger gasudstyr på campingpladsen, eller når gasgrillen eller terrassevarmeren skal tændes derhjemme. En regulator er en ventil, der er i stand til at reducere et givent tryk til et lavere. Den sikrer, at forsyningen af gas holdes konstant på det tryk, som udstyret er godkendt til.

Hvad indebærer den nye regel?

Fra den 1. januar 2016 gælder EU-norm 16129. Den kræver, at en lavtryksregulator kun må kunne monteres og afmonteres på en gasflaske i lukket tilstand. Højtryksregulatorer er ikke omfattet af den nye norm.

Må man stadig bruge den gamle lavtryksregulator?

Ja, lavtryksregulatorer købt før årsskiftet må stadig benyttes, men de må ikke sælges i butikkerne efter 1. januar 2016.

SRG lavtryksregulator overholder EU-normenSRG lavtryksregulator overholder EU-normen

Den nye lavtryksregulator fra SRG må sælges og benyttes, også efter 1. januar 2016.
Vare-nr. SR-592-201, DB-nr. 1825046.


Se produktsiden på SRG lavtryksregulatoren

Vidste du at ...

  • Håndværktøj er alt det uden strøm anVærktøj tilbyder en vifte af håndværktøj, der som hovedregel ikke bruger strøm. For eksempel spændeværktøj, gasværktøj, knive og campingudstyr.
  • Håndværktøj fra anVærktøj er af solid kvalitet Sortimentet af håndværktøj fremstilles til at kunne holde i årtier. Det fås i utallige størrelser og udformninger, så du altid kan få værktøj til din specifikke opgave.
  • anVærktøj leverer fra dag til dag på alle lagervarer Vi lagerfører ca. 5.000 varenumre og tilbyder dag-til-dag levering af langt de fleste varer.