Din forsikringspræmie afhænger af dit værktøj

Hvis du som håndværker bruger et traditionelt tagbrændersæt til at lægge tagpap med, er du nødt til at betale en relativ høj forsikringspræmie, fordi du arbejder med åben ild. Men hvis du skifter til en varmluftbrænder, arbejder du med varm luft i stedet for en åben flamme. Det får brandrisikoen til at falde markant. Og derfor kan du nøjes med at tegne en erhvervsansvarsforsikring, der ikke dækker ansvar for skader sket ved tagarbejde med åben ild.

Hvor stor besparelsen er afhænger af forsikringsselskab og aftale.

Varmluftbrændere til forskellige behov

I Sieverts program findes der tre modeller.

Grundmodellen PR-2986-01 til overlapsvejsning har stok og 16 cm brænderhoved og bruges til større overflader.

Den lidt større model PR-2982-01 har stok og to 22 cm brænderhoveder.

Topmodellen PR-2990-01, TW5000, har firehjulstrukket fremdriftssystem med bælte.

De to første modeller kan bruges med trykluft, hvilket gør dem ekstremt effektive at arbejde med. TW5000 kører på strøm og gas, hvilket også er meget effektivt. En anden fordel ved disse brændere er, at gasforbruget er mindre end ved tagbrændere med åben flamme.

Vidste du at ...

  • Håndværktøj er alt det uden strøm anVærktøj tilbyder en vifte af håndværktøj, der som hovedregel ikke bruger strøm. For eksempel spændeværktøj, gasværktøj, knive og campingudstyr.
  • Håndværktøj fra anVærktøj er af solid kvalitet Sortimentet af håndværktøj fremstilles til at kunne holde i årtier. Det fås i utallige størrelser og udformninger, så du altid kan få værktøj til din specifikke opgave.
  • anVærktøj leverer fra dag til dag på alle lagervarer Vi lagerfører ca. 5.000 varenumre og tilbyder dag-til-dag levering af langt de fleste varer.