Gode råd om måleværktøj fra anVærktøj

Der er mange ting, der er gode at overveje, før du investerer i et nyt måleinstrument. Og også når du har udvalgt det instrument, der passer bedst til dit formål, er det vigtigt at vide, hvordan du øger levetiden og får mest mulig gavn af det.

Du kan få hjælp og vejledning i dit værktøjsmagasin, men du kan også benytte dig af de tips & tricks, vi har samlet her på siden.

Har du brug for hjælp til at
finde den helt rigtige laser?


Se vores sammenligningsskemaer her:

 

Linjelasere

Rotationslasere fra GeoFennel

Rotationslasere fra Spectra

Læs flere gode råd om valg af laser

GODE RÅD OM VALG AF LASER

For at gøre det store sortiment mere overskueligt har vi her samlet nogle af de vigtigste oplysninger, du bør overveje, inden du investerer i en laser.

Læs mere her!

7 NO-GOES FOR DIN LASER

Lasere er følsomme instrumenter, der skal behandles forsigtigt. Hjælp dig selv ved at huske på disse ting, du ALDRIG må gøre ved din laser!

Læs mere her!

KONTROLLÉR DIN ROTATIONSLASER

Det er dit eget ansvar at kontrollere nøjagtigheden af din rotationslaser før du bruger den, og det er ikke spor svært.

Se hvordan du gør!

7 KRAV TIL LASEREN PÅ BYGGEPLADSEN

Hvis du skal investere i en rotationslaser, der skal bruges på en byggeplads, bør du stille nogle særlige krav til holdbarhed og funktioner.

Læs vores gode råd her!

SÅDAN OPLADER DU BATTERIERNE

Mange instrumenter kan bruge både Alkaline og genopladelige batterier. Det betyder, at, du fx kan bruge Alkaline-batterier som back-up, hvis de genopladelige løber tør for strøm.

Læs mere her!

VÆLG LASER-AFSTANDSMÅLER

Det kan være svært at holde styr på alle funktionerne og finde den laser-afstandsmåler, der passer bedst til behovet. Denne oversigt kan hjælpe dig med at få styr på begreberne.

Læs mere her!

FÅ RÅDGIVNING PÅ BYGGEPLADSEN

Hvis du står med en opgave, der er svær at finde en løsning til, er der hjælp at hente. Vores konsulenter besøger dig gerne på byggepladsen.

Læs mere her!