anVærktøj besøger dig gerne på byggepladsen

Ring efter en konsulent fra a+n, hvis du ønsker rådgivning på byggepladsenHar du svært ved at afsætte tid til et besøg i værktøjsmagasinet? Eller har du et kompliceret projekt, du gerne vil have hjælp til? Så
kommer vores eksperter gerne besøg hos dig på byggepladsen, evt. i samarbejde med din normale værktøjsleverandør.

I vores bus kan vi tage vores store udvalg af måleinstrumenter med, så vi i fællesskab kan finde frem til en god løsning til dine opgaver.

Har du problemer med byggestøv, PCB eller overskydende vand, spænder vi vores anhænger med industristøvsugere, vandpumpesugere med mere på bussen.

Ring til din konsulent, fortæl lidt om dine udfordringer og lav en aftale. Besøget er selvfølgelig uforpligtende, og bagefter kan du eventuelt bestille værktøjet hos din forhandler.

LÆS OGSÅ: 7 krav du skal stille til rotationslaseren på byggepladsen!

Her kan du se, hvem der kører i dit område

Søren Markussen er ekspert i måleinstrumenter og industristøvsugereSøren Markussen

Søren er konsulent i Nord- og Midtjylland. Han har været ansat hos a+n siden 2006 og har derfor stor erfaring inden for både måleinstrumenter og støvprodukter. Du kan ringe til ham på 40 37 66 23 eller maile på sma@an.dk.

Kim Mortensen er konsulent på Sjælland og BornholmKim Witt Mortensen

Kim rådgiver kunder på Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Han startede i intern salg hos a+n i 2001 og er senere skiftet til stillingen som konsulent. Han har derfor stor indsigt i samtlige varegrupper. Kontakt ham på  29 37 16 79 eller kmo@an.dk

Morten Virring

Mortens område er Fyn og Sydjylland, hvor han har fungeret som konsulent siden 2016. Før det har han arbejdet som smed og ekstern konsulent hos Bygma. Du kan kontakte ham på 29 99 66 02 eller mvi@an.dk

Jens Esbech giver ekspertrådgivning om GPS til landmåling, totalstationer og maskinstyringJens Esbech

Jens ved alt, hvad der er værd at vide om GPS til landmåling, totalstationer og maskinstyring/maskinmodtagere. Han besøger dig gerne, uanset hvor i landet, du befinder dig. Han har været hos a+n siden 2015. Du er velkommen til at ringe til ham på 26 83 16 97 eller sende ham en mail på jeb@an.dk.

Vidste du at ...

  • anVærktøj tilbyder kurser i brug af måleudstyr Vi underviser internt i huset, hvor vi blandt andet opstiller simuleringer.
  • anVærktøj besøger dig gerne på byggepladsen Vi kører gerne ud sammen med en forhandler og vurderer dit behov på byggepladsen.
  • anVærktøj har eget serviceværksted til reparation af måleudstyr Vores serviceteknikere reparerer måleudstyr af de fleste mærker.

anVærktøj har et stærkt hold af specialister inden for måleudstyr, der sørger for at holde sig ajour med den nyeste udvikling. Vi deler gerne ud af vores viden, så du får mest mulig udbytte af dine måleinstrumenter.