Svært at rådgive kunderne om måleudstyr?

Brugerne af avanceret måleværktøj forventer at kunne få gode råd og vejledning, inden de investerer i dyre instrumenter. De stiller store krav til forhandlerne, som både skal være opdateret på produkterne og kunne sætte sig ind i håndværkernes opgaver. Det kan være svært, hvis man aldrig selv har arbejdet på en byggeplads.

Vores erfaring er, at det kan sagtens lade sig gøre, det kræver bare, at man sætter sig på skolebænken engang imellem!

Vi er specialister - benyt dig af vores viden!


anVærktøj har et stærkt hold af specialister, der sørger for at holde sig ajour med den nyeste udvikling. Vi ved, hvordan man bruger de nye instrumenter bedst muligt, og vi deler gerne vores viden. Det gør dig langt bedre rustet til at give dine kunder den kvalificerede og troværdige rådgivning, de efterspørger. Og så behøver kunderne ikke gå andre steder hen.

Små hold og praktiske øvelser


Vi har erfaring med, at det letter indlæringen for de fleste, at vi bruger en blanding af teori og praktiske øvelser. Vi har altid flere undervisere på holdene, og der er max 20 deltagere pr. hold. Det giver hver enkelt kursist gode muligheder for at stille spørgsmål og få "hands on".

Vores introduktionskursus i laser- og nivellering er gratis og afholdes med jævne mellemrum enten hos anVærktøj i Skovlunde eller i Midtjylland. For yderligere information kontakt os på mail@an.dk.

Vidste du at ...

  • anVærktøj tilbyder kurser i brug af måleudstyr Vi underviser internt i huset, hvor vi blandt andet opstiller simuleringer.
  • anVærktøj besøger dig gerne på byggepladsen Vi kører gerne ud sammen med en forhandler og vurderer dit behov på byggepladsen.
  • anVærktøj har eget serviceværksted til reparation af måleudstyr Vores serviceteknikere reparerer måleudstyr af de fleste mærker.

anVærktøj har et stærkt hold af specialister inden for måleudstyr, der sørger for at holde sig ajour med den nyeste udvikling. Vi deler gerne ud af vores viden, så du får mest mulig udbytte af dine måleinstrumenter.