Registrer din laser og opnå udvidet garanti

Registrer din laser ved at klikke på nedenstående link:

Gå til registrering af din laser

Generelt gælder følgende for at kunne opnå udvidet garanti

De garantibestemmelser der er nævnt her er gældende for instrumenter købt efter 1. oktober 2017. For instrumenter købt før 1. oktober 2017, henvises til de gamle garantibestemmelser.

For at kunne opnå udvidet garanti på din laser fra Spectra og GeoFennel henviser vi til følgende dokument:

Betingelser for udvidet garanti

Spectra

I udgangspunktet giver anVærktøj 1 års garanti på alle Spectra produkter. På medfølgende tilbehør, batterier og opladere gives 1 års garanti.
Ved registrering forlænges garantien til henholdsvis 2, 3, eller 5 år.

Nogle produkter har OTC-garanti andre har reparationsgaranti:

  • OTC garanti: I garantiperiode byttes der til et nyt produkt uden beregning
  • Reparationsgaranti: I hele garanti perioden vil produktet blive repareret uden omkostninger for kunden.

Se her hvad de enkelte Spectra lasere har af garanti:

Download oversigt over Spectra lasere

GeoFennel:

I udgangspunktet giver anVærktøj 2 års garanti på alle GeoFennel produkter. På medfølgende tilbehør, batterier og opladere gives 6 måneders garanti.


Ved registrering forlænges garantien til 3 år.

Sådan vedligeholder du bedst din laser

Rengøring

Hvis laservinduet er snavset, skal man gøre det rent med en blød klud eventuelt fugtet med lidt vand. Hvis laseren er våd, skal den tørres omhyggeligt og først pakkes ned i kufferten eller tasken, når den er helt tør. Ellers kan der dannes kondens i laseren, hvilket kan ødelægge elektronikken.

Transport

Transportér altid laseren i den originale kuffert eller taske. Vær desuden opmærksom på, om din laser skal låses før transport - det fremgår i så fald af betjeningsvejledningen. Hvis du glemmer at låse laseren, kan den komme ud af kalibrering.

Batterier

De fleste lasere leveres med et sæt genopladelige batterier. Det er vigtig, at lade det helt op, inden laseren tages i brug. Så holder batterierne længere, og du risikerer ikke at blive afbrudt midt i arbejdet på grund af flade batterier. Efter nogen tid kan kontaktfladerne i batterirummet irre, så strømforsyningen forstyrres. Irren kan dog let fjernes med en kniv eller et viskelæder på en blyant.

Reperation

Åbn aldrig huset, da det får garantien til at bortfalde. Hvis laseren skal repareres eller justeres, kan den sendes til anVærktøj, der reparerer lasere og måleinstrumenter af de fleste mærker.

Husk at du selv skal kontrollere rotationslaserens nøjagtighed

Gør det til en vane at kontrollere din rotationslaser, hver gang du laver en ny opstilling. Det tager kun få minutter og sikrer dig imod dyre fejl på grund af en skæv laser:

  1. Placér rotationslaseren på et trefodsstativ eller en bordplade ca. 5-10 m fra en væg. Tænd laseren og markér laserstregen på væggen.
  2. Drej rotationslaseren 180° og markér igen laserstregen på væggen
  3. Dren rotationslaseren 180° og markér endnu engang laserstregen på væggen.

Hvis afstanden mellem de tre markeringer overstiger 1-3 mm, er laseren skæv og skal sendes til kalibrering. anVærktøj kalibrerer rotationslasere af alle mærker.

Vidste du at ...

  • anVærktøj tilbyder kurser i brug af måleudstyr Vi underviser internt i huset, hvor vi blandt andet opstiller simuleringer.
  • anVærktøj besøger dig gerne på byggepladsen Vi kører gerne ud sammen med en forhandler og vurderer dit behov på byggepladsen.
  • anVærktøj har eget serviceværksted til reparation af måleudstyr Vores serviceteknikere reparerer måleudstyr af de fleste mærker.

anVærktøj har et stærkt hold af specialister inden for måleudstyr, der sørger for at holde sig ajour med den nyeste udvikling. Vi deler gerne ud af vores viden, så du får mest mulig udbytte af dine måleinstrumenter.