Registrer din laser og opnå udvidet garanti

Hvis der opstår fejl eller mangler ved dit måleværktøj fra anVærktøj, er det altid dækket af garanti, hvis du har registreret det inden for fire uger efter købet, og fejlen opstår inden for garantiperioden. Det eneste du skal bruge for at registrere værktøjet er serienummeret og fakturen - og så er det overstået på få minutter. Du kan registrere din laser direkte her

De garantibestemmelser der er nævnt her er gældende for instrumenter købt efter 1. oktober 2017. For instrumenter købt før 1. oktober 2017, henvises til de gamle garantibestemmelser - læs dem her. For at kunne opnå udvidet garanti på din laser fra Spectra og geo-FENNEL henviser vi til følgende dokument: Betingelser for udvidet garanti.

Garanti på Spectra lasere

I udgangspunktet giver anVærktøj 1 års garanti på alle Spectra produkter. På medfølgende tilbehør, batterier og opladere gives 1 års garanti. Ved registrering forlænges garantien til henholdsvis 2, 3, eller 5 år.

Nogle produkter har OTC-garanti, andre har reparationsgaranti:

  • OTC garanti: I garantiperiode byttes der til et nyt produkt uden beregning
  • Reparationsgaranti: I hele garantiperioden vil produktet blive repareret uden omkostninger for kunden

Du kan se oversigten over hvilken garanti din laser er dækket af, samt hvor mange år garantien forlænges ved at registere din laser. Se oversigten her

Garanti på geo-FENNEL lasere

I udgangspunktet giver anVærktøj 2 års garanti på alle geo-FENNEL produkter. På medfølgende tilbehør, batterier og opladere gives 6 måneders garanti.

Ved registrering af din laser forlænges garantien til 3 år.

Sådan vedligeholder du bedst din laser

Rengøring

Hvis laservinduet er snavset, skal man gøre det rent med en blød klud eventuelt fugtet med lidt vand. Hvis laseren er våd, skal den tørres omhyggeligt og først pakkes ned i kufferten eller tasken, når den er helt tør. Ellers kan der dannes kondens i laseren, hvilket kan ødelægge elektronikken.

Transport

Transportér altid laseren i den originale kuffert eller taske. Vær desuden opmærksom på, om din laser skal låses før transport - det fremgår i så fald af betjeningsvejledningen. Hvis du glemmer at låse laseren, kan den komme ud af kalibrering.

Batterier

De fleste lasere leveres med et sæt genopladelige batterier. Det er vigtig, at lade det helt op, inden laseren tages i brug. Så holder batterierne længere, og du risikerer ikke at blive afbrudt midt i arbejdet på grund af flade batterier. Efter nogen tid kan kontaktfladerne i batterirummet irre, så strømforsyningen forstyrres. Irren kan dog let fjernes med en kniv eller et viskelæder på en blyant.

Reperation

Åbn aldrig huset, da det får garantien til at bortfalde. Hvis laseren skal repareres eller justeres, kan den sendes til anVærktøj, der reparerer lasere og måleinstrumenter af de fleste mærker.

Kontroller laserens nøjagtighed

Gør det til en vane at kontrollere din rotationslaser, hver gang du laver en ny opstilling. Det tager kun få minutter og sikrer dig imod dyre fejl på grund af en skæv laser:

  1. Placér rotationslaseren på et trefodsstativ eller en bordplade ca. 5-10 m fra en væg. Tænd laseren og markér laserstregen på væggen
  2. Drej rotationslaseren 180° og markér igen laserstregen på væggen
  3. Dren rotationslaseren 180° og markér endnu engang laserstregen på væggen
    Hvis afstanden mellem de tre markeringer overstiger 1-3 mm, er laseren skæv og skal sendes til kalibrering. anVærktøj kalibrerer rotationslasere af alle mærker.

Kontakt værkstedet

Du kan kontakte serviceværkstedet på mail eller telefon. Telefonen er åben mandag til fredag i tidsrummet kl. 08.00-10.00 og igen mellem kl. 13.00-14.00.

+45 36 41 02 00