Benyt dig af vores selvbetjening

For forhandlere

anOnline forhandler log-in

Med anOnline får du som forhandler hurtigt adgang til de nettopriser, som vi har aftalt med dig eller kæden, og du kan altid se den aktuelle lagerbeholdning. Du kan desuden spore dine ordrer med Track'n'Trace direkte via dit ordrenummer. 

Log på systemet her
Se guide til anOnline-systemet

Bestil kataloger

Har du brug for nogle ekstra kataloger til butikken, eller vil du bare gerne se, hvad vi har af spændende produkter fra vores mange brands?

Du kan altid bestille kataloger hos os ved at sende en mail til mail@an.dk eller du kan downloade dem som PDF lige her.

Interesseret i kurser?

Brugere af avanceret måleværktøj forventer at kunne få vejledning af deres forhandler, inden de investerer i dyre instrumenter. Vi afholder jævnligt laserkurser, så du kan få opdateret din viden. Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til nyhedsbrev@an.dk

Læs mere her

For håndværkere

Registrer din laser

Vi giver altid 1 års garanti på Spectra lasere og 2 år på GeoFennel. Ved at registrere din laser, forlænges garantien til hhv. 2, 3 eller 5 år på Spectra lasere og 3 år på lasere fra GeoFennel. Du kan læse mere og se oversigten over den udvidede garanti for Spectra her

Registrer din laser her

Få besøg på byggepladsen

Hvis du har svært ved at få tid til et besøg hos din forhandler eller har et kompliceret projekt, du har brug for hjælp til, kommer vores rådgivere gerne på besøg hos dig. Kontakt en af vores konsulenter, som kører i dit område og aftal nærmere. 

Se mere her

Har du brug for service?

På vores serviceværksted reparerer vi lasere, måleinstrumenter og støvsugere - også mange mærker som vi ikke har i sortiment. Vi har travlt på værkstedet, så du hjælper både dig selv og vores teknikere ved at udfylde vores servicesskema og sende med.

Læs mere her

Har du lyst til at få de seneste nyheder fra anVærktøj? Så skynd dig at tilmelde vores nyhedsbrev. Vi sender 4-6 nyhedsbreve om året med produktnyheder og -ændringer, tips & tricks, invitationer til events og kurser og meget andet!

Husk når du tilmelder dig, at krydse af, hvilke mailgrupper du er interesseret i, så du får relevante nyhedsbreve for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her