Trænger dit værktøj til et serviceeftersyn?

På vores serviceværksted kan du få repareret dit værktøj af fagfolk. Vi servicerer de fleste mærker, også mærker vi ikke har i sortiment. Vi reparerer:

  1. Lasere
  2. Måleinstrumenter
  3. Støvsugere

Hvis vi ikke selv er i stand til at udføre reparationen, sender vi varen videre til leverandøren. Du kan altid bede om et prisoverslag, så du kan vurdere, om reparationen kan betale sig, eller om det er tid til at købe en ny vare.

Send de nødvendige oplysninger med et instrument til reparation, så går det hurtigere for alle!

Vores værksted har meget travlt, og ofte går der unødvendig tid med at identificere de instrumenter, der er sendt ind. Du kan derfor give os en hjælpende hånd ved at downloade, udfylde og medsende dette serviceskema:

 Download serviceskema

Skriv gerne en så udførlig fejlbeskrivelse som mulig.

NB: Varer der sendes til reparation hos a+n skal altid emballeres forsvarligt, så transportskader kan udelukkes. Varer der er utilstrækkeligt emballeret nægtes modtaget.

Husk ekstra dokumentation ved garantisager

Skal instrumentet repareres under garanti, er det desuden vigtigt at medsende købsdokumentation indeholdende:

  1. Købsdato
  2. Serienummer

Hvis denne dokumentation ikke foreligger, vil reparationen ske til normal timepris. Sørg derfor altid for, at serienummeret fremgår af fakturaen.

Ved manglende dokumentation for købstidspunktet på garantireparationer  faktureres et håndteringsgebyr på op til kr. 350,00.

Ved reparationssager hvor der ikke er afgivet svar på tilbud og påmindelser efter 1 måned, vil produktet sendes retur mod et håndteringsgebyr på 350kr + evt fragt 115kr
 

Se video om serviceværkstedet hos a+n

Vidste du at ...

  • anLaser tilbyder kurser Vi underviser internt i huset, hvor vi blandt andet opstiller simuleringer.
  • anLaser besøger dig gerne på byggepladsen Vi kører gerne ud sammen med en forhandler og vurderer dit behov på byggepladsen.
  • anLaser har eget serviceværksted Vores serviceteknikere reparerer måleinstrumenter af de fleste mærker.

anlaser er et stærkt hold af specialister, der sørger for at holde sig ajour med den nyeste udvikling. Vi deler gerne ud af vores viden, så du får mest mulig udbytte af dine måleinstrumenter.