Trænger dit værktøj til et serviceeftersyn?

Hos anVærktøj håndterer vi selv service og reparation på vores adresse i Skovlunde. Vi servicerer de fleste brands - også brands, vi ikke har i sortiment. Vi registrer dit værktøj online, så ikke kun værkstedet, men også vores konsulenter og kundeservice kan orientere sig om historikken og videreformidle informationen nemt og hurtigt til vores kunder.

Hvis vi ikke selv er i stand til at udføre reparationen, sender vi varen videre til leverandøren. Du kan altid bede om et prisoverslag, så du kan vurdere, om reparationen kan betale sig, eller om det er tid til at købe en ny vare. 

Vi servicerer og reparerer bl.a: Linje- og rotationslasere, Diverse måleinstrumenter, Nivellering og teodolitter, Støvsugere og luftrensere, Rør- og VVS-værktøj, Gas- og loddeværktøj, Inspektionskameraer, GPS og totalstationer.

På grund af planlagt operation og efterfølgende genoptræning af den ene af vores dygtige serviceteknikere, vil der være forlængede ekspeditionstider på værkstedet fra slutningen af april til starten af august.
Det betyder desuden også at det ikke vil være muligt at blive stillet videre telefonisk. Vores gode kundeservicemedarbejdere vil hjælpe så godt de kan. Vi opfordrer til at der svares direkte på de mails, der sendes fra værkstedet, eller skriver til vaerksted@an.dk.

Mød serviceværkstedet

Anders Bo Madsen

Servicetekniker
abm@an.dk

Michael Schmidt Larsen

Servicetekniker
msl@an.dk

Kontakt værkstedet

Du kan kontakte serviceværkstedet på mail eller telefon. Telefonen er åben mandag til fredag i tidsrummet kl. 08.00-10.00 og igen mellem kl. 13.00-14.00.

+45 36 41 02 00