Trænger dit værktøj til et serviceeftersyn?

På vores serviceværksted kan du få repareret dit værktøj af fagfolk. Vi servicerer de fleste mærker, også mærker vi ikke har i sortiment. Vi reparerer:

 • Linje- og rotationslasere
 • Diverse Måleinstrumenter
 • Nivellering og teodolitter
 • Støvsugere og luftrensere
 • Rør- og VVS-værktøj
 • Gas- og loddeværktøj
 • Inspektionskamera
 • GPS og totalstationer

Hvis vi ikke selv er i stand til at udføre reparationen, sender vi varen videre til leverandøren. Du kan altid bede om et prisoverslag, så du kan vurdere, om reparationen kan betale sig, eller om det er tid til at købe en ny vare.

Send de nødvendige oplysninger med et instrument til reparation, så går det hurtigere for alle!

Vores værksted har meget travlt, og ofte går der unødvendig tid med at identificere de instrumenter, der er sendt ind. Du kan derfor give os en hjælpende hånd ved at downloade, udfylde og medsende dette serviceskema:

> Download serviceskema

Skriv gerne en så udførlig fejlbeskrivelse som mulig.

NB: Varer der sendes til reparation hos anVærktøj skal altid emballeres forsvarligt, så transportskader kan udelukkes. Varer der er utilstrækkeligt emballeret nægtes modtaget.

Husk ekstra dokumentation ved garantisager

Skal instrumentet repareres under garanti, er det desuden vigtigt at medsende købsdokumentation indeholdende:

 1. Købsdato
 2. Serienummer

Hvis denne dokumentation ikke foreligger, vil reparationen ske til normal timepris. Sørg derfor altid for, at serienummeret fremgår af fakturaen.

Ved manglende dokumentation for købstidspunktet på garantireparationer  faktureres et håndteringsgebyr på op til kr. 350,00.

Ved reparationssager hvor der ikke er afgivet svar på tilbud og påmindelser efter 1 måned, vil produktet sendes retur mod et håndteringsgebyr på

350kr + evt fragt 115kr

Retningslinjer for indsendelse af støvsugere til service og reparation

Hvis din støvsuger har brug for et service eller reparation, kan du indsende den til vores specialindrettede værksted i Skovlunde. Her har vi mulighed for at arbejde med støvprodukter på en sikker måde. 

Inden vi kan servicere eller reparere din støvsuger, er det vigtigt at du følger denne procedure: 

 1. Maskinen skal være rengjort indvendigt som udvendigt med en fugtig klud. Vores værksted kan også stå for rengøringen for en merpris på kr. 2.100,00. 
 2. Filtre, støvsugerpose, rør, slange og mundstykke afmonteres og medleveres ikke (a+n tester med egne nye filtre)-
 3. Maskinen pakkes i kraftig plasticpose/sæk der forsegles eller lukkes med strips-
 4. Serviceskema udfyldes og sendes. Download serviceskema her
 5. Hvad angår støvsugere og luftrensere der kun kan transporteres på EURO-paller, skal de ”wrappes” forsvarligt.

Du kan læse mere om Retningslinjer for indsendelse af støvsugere til service og reparation samt se priser ved at downloade vejledningen her

 

Kontakt værkstedet

Du kan kontakte serviceværkstedet på mail: vaerksted@an.dk

Værkstedets telefon er åben mellem kl. 08.00 - 10.00 og igen mellem kl. 13.00 - 14.00. Tlf: 36 41 02 00

Se video om serviceværkstedet hos anVærktøj

Vidste du at ...

 • anVærktøj tilbyder kurser i brug af måleudstyr Vi underviser internt i huset, hvor vi blandt andet opstiller simuleringer.
 • anVærktøj besøger dig gerne på byggepladsen Vi kører gerne ud sammen med en forhandler og vurderer dit behov på byggepladsen.
 • anVærktøj har eget serviceværksted til reparation af måleudstyr Vores serviceteknikere reparerer måleudstyr af de fleste mærker.

anVærktøj har et stærkt hold af specialister inden for måleudstyr, der sørger for at holde sig ajour med den nyeste udvikling. Vi deler gerne ud af vores viden, så du får mest mulig udbytte af dine måleinstrumenter.