anVærktøj vejleder i måleudstyr til professionelle, mød dem på Byggeri’ 23 eller på byggepladsen

Hvis du har svært ved at afsætte tid til et besøg hos din værktøjsleverandør, eller har et kompliceret projekt du gerne vil tale med en ekspert om, så kommer anVærktøj på besøg på byggepladsen når du har tid, også gerne i samarbejde med din normale værktøjsleverandør.

Et billede, der indeholder jord, udendørs, person, drengAutomatisk genereret beskrivelseDer kan være mange spørgsmål når det kommer til teknisk måleudstyr, så som hvilken type laser der passer bedst til din opgave, hvilken farve laserstråle skal du vælge, og hvad med alle funktionerne? anVærktøj’s dygtige konsulenter hjælper dig gerne på vej - de rådgiver både om linje- og rotationslasere, nivelleringsinstrumenter, maskinmodtagere og maskinstyring. Det samme gælder for GPS og totalstationer som også er komplicerede, tekniske produkter. anVærktøj har mange års erfaring inden for kategorien og kommer gerne forbi dig for at demonstrere forskellige produkter, så det bliver lettere at vælge det værktøj du skal bruge.

 

Se det store program på Byggeri’23

21. til 24. marts står 6 konsulenter klar på Byggeri’ 23 til at vejlede håndværkere og entreprenører i det professionelle GPS- og måleudstyr. Værktøjsdistributøren anVærktøj, som er en del af andersen & nielsen as og som repræsenterer geo-FENNEL og Spectra i Danmark, har taget et bredt program af udstyr på med på messen, som man kan se, røre og endnu bedre – prøve. Måske har du allerede hørt om anVærktøj igennem en af de tekniske skoler hvor de underviser de studerende entreprenørelever eller på nogle af de andre messer som de deltager på. Det kan også være du allerede har haft kontakt igennem din virksomhed eller arbejdsplads, anVærktøj har nemlig besøgt byggepladser i flere år.
 
”Jeg kan godt anbefale anVærktøj og deres service, det virker!”
 
Et billede, der indeholder udendørs, jord, gul, snavsAutomatisk genereret beskrivelse”Jeg havde besøg af en konsulent fra anVærktøj i forbindelse med mit køb af en Spectra rotationslaser. Jeg havde i forvejen en ældre model, men den nye er med digital måling. Konsulenten, Morten Virring, var rigtig god til at fortælle mig om de nye funktioner på laseren. Han kom ud på en af mine opgaver, hvor jeg skulle dræne et stykke jord i en kundes granplantage, og viste mig hvordan jeg brugte laseren i praksis. Jeg fik også at vide, at jeg altid er velkommen til at ringe og spørge Morten hvis jeg glemmer nogle af funktionerne - jeg bruger nemlig ikke rotationslaseren på ugentlig basis. Jeg fik rigtig fin service, og Morten var meget flink. Jeg kan godt anbefale anVærktøj og deres service, det virker!”
- Sådan sagde Torben Bundgaard fra Østbirk Maskinstation, efter at han havde haft konsulentbesøg fra anVærktøj.
 

En anbefaling til dig der bruger en rotationslaser i arbejdet

anVærktøj anbefaler at du gør det til en vane at kontrollere din rotationslaser jævnligt. Det tager kun få minutter og sikrer dig imod dyre fejl på grund af en skæv laser. Sådan gør du: Placér rotationslaseren på et trefodsstativ ca. 5-10 m fra en væg. Tænd laseren og markér laserstregen på væggen. Drej rotationslaseren 180° og markér igen laserstregen på væggen. Drej rotationslaseren 90° i modsat retning og markér endnu engang laserstregen på væggen. Hvis afstanden mellem de tre markeringer overstiger 1-3 mm, er laseren skæv og skal sendes til kalibrering.

anVærktøj servicerer, reparerer og kalibrerer rotationslasere på eget værksted. Det er vigtigt at din laser er kalibreret og dermed har den korrekte nøjagtighed, så du undgår forkert fald eller arbejde der er ude af vatter. På serviceværkstedet kan de kalibrere det meste måleudstyr, og sørger for at nøjagtigheden ligger inden for standarden. Gå ind og læs mere på anv.dk/besøg