VÆRKTØJ TIL PROFESSIONELLE

anVærktøj er en del af andersen & nielsen as, som er et danskejet handelsfirma grundlagt i 1921. Vi handler med professionelle byggecentre, VVS- og værktøjsforhandlere over hele Danmark, hvor vi leverer værktøj og instrumenter af høj kvalitet, der anvendes af håndværkere i byggeriet samt i industrien.

100 år på det danske marked 

Den 21. oktober 1921 slog Michael Andersen og Alfred Nielsen første gang døren op for deres isenkram-virksomhed, Andersen & Nielsen. Omdrejningspunktet for virksomheden skulle være import fra lande som Tyskland, England og Frankrig, hvor industrialiseringen havde gjort sit indtog og skabt væsentlige producenter med interessante værktøjer til den danske byggesektor og industri. 

100 år senere fokuserer vi stadig på at være et værdiskabende bindeled mellem producenter i hele verden og vores kunder inden for Byggeri og Industri. Navnet er det samme, og flere producenter har været tætte partnere i mange år – sågar helt tilbage fra starten i 1921. 

Ét hus - to forretningsområder

I dag drives andersen & nielsen as af søskendeparret Marianne og Flemming Z. Blicher, som siden generationsskifte i år 2000 har fokuseret på distribution og rådgivning af hhv. værktøj og udstyr til køkkener.

De to forretningsområder hedder i dag anVærktøj, som forhandler værktøj, instrumenter og maskiner til professionelle håndværkere og industrien, og anKøkken, som forhandler køkkenudstyr til privatkøkkener og industrikøkkener. De to forretningsområder er opdelt, hvorfor den fælles platform udelukkende indeholder IT, logistik og administration. 

anVærktøj - en del af andersen & nielsen  

anVærktøj er den del af andersen & nielsen, som handler med professionelle trælaster, byggecentre, VVS grossister og værktøjsforhandlere over hele Danmark. Vi importerer og har eksklusivret på nogle af bygge- og anlægsbranchens mest eftertragtede mærker og kvalitetsbrands fra globale producenter. Vores kernekompetencer inden for områderne indbefatter rådgivning og salg hos forhandlere, på byggepladser, direkte i industrien samt service og reparation fra eget serviceværksted. Vi lagerfører og leverer dag til dag fra en portefølje på knap 10.000 varenumre fra vores moderne 3.500 kvm højlager.

Værd at handle med 

Når du handler med andersen & nielsen, kan du være sikker på at handle med fagfolk. Vi tror på høj faglighed, aktuel markedsrepræsentation og ordentlighed. Med 100 år på markedet er vi specialister på vores forretningsområde, og vi har den nødvendige viden om produkterne. Vi deler hellere end gerne ud af vores erfaringer, og vi tilbyder derfor både kurser og besøg på byggepladsen

 

Nære relationer til leverandører

Relationerne til husets afgørende leverandører går mange år tilbage - ja, helt tilbage til husets etablering i 1921 - og det tætte forhold til de mange leverandører giver et dynamisk og gensidigt respektfuldt samarbejde. Evnen til at matche kundekravene på de skandinaviske markeder med globale leverandørers kultur og forretningsmodel har været afgørende for husets succes og vil også i fremtiden være det.