VÆRKSTED

Hos anVærktøj har vi eget serviceværksted, hvor vores dygtige serviceteknikere kan reparere, servicere og kalibrere dit værktøj. Vi kan både hjælpe dig med lasere og diverse måleinstrumenter, støvsugere, luftrensere, rør- og VVS-værktøj, gas- og loddeværktøj og flere andre produkter. Vi servicerer de fleste brands - også brands, vi ikke selv har i sortiment. Vores værksted er placeret på vores adresse i Skovlunde.

Trænger dit værktøj til et serviceeftersyn?

Har du tabt din laser, eller opfører din støvsuger sig underligt? Så kan vores værksted efterse dit værktøj og give det et serviceeftersyn. Hvis der kræves en reparation, kan vores dygtige serviceteknikere udføre denne, så dit værktøj igen virker upåklageligt. 

Du kan altid bede om et prisoverslag, så du kan vurdere, om reparationen kan betale sig, eller om det er tid til at købe en ny vare. 

Anmeld servicesag

Udfyld formularen online

Registrer din laser

Opnå udvidet garanti

Indsend støvsuger

Retningslinjer for indesendelse

Tilmeld serviceaftale

Årligt servicetjek

Sølv- og guldcertifikater 

Vi kan som noget nyt tilbyde vores kunder to slags certifikater, når instrumenter har været til service. Et servicecertifikat Standard SØLV og Udvidet GULD.

På begge dokumenter kan du dokumentere at instrumentet overholder producentens opgivede tolerancer og at det er blevet kontrolleret, serviceret og testet.

Service, reparation og kalibrering af lasere 

Det er vigtigt at din laser er kalibreret og dermed har den korrekte nøjagitighed, så du undgår forkert fald eller arbejde der er ude af vatter. På vores serviceværksted kan vi kalibrere det meste måleudstyr, og sørger for at nøjagtigheden ligger inden for standarden.

Hvis du har tabt din laser, eller den på anden måde er kommet til skade, kan vi på vores værksted reparare den, så du igen kan være tryg ved at bruge den. Mens din laser er til reparation hos os, har mulighed for at leje en laser af samme type til en god pris.

Service og reparation af støvsugere

Hvis din støvsuger har brug for service eller reparation, kan du indsende den til vores specialindrettede værksted i Skovlunde. Her har vi mulighed for at arbejde med støvprodukter på en sikker måde. Inden vi kan servicere eller reparere din støvsuger, er det vigtigt at du pakker den korrekt ind når du sender den til vores værksted. 

Registrer laser

Hvis der opstår fejl eller mangler ved dit måleværktøj fra anVærktøj, er det altid dækket af garanti, hvis du har registreret det inden for fire uger efter købet, og fejlen opstår inden for garantiperioden. Det eneste du skal bruge for at registrere værktøjet er serienummeret og fakturen - og så er det overstået på få minutter.

Serviceaftale 

En serviceaftale hos anVærktøj er for dig, der vil passe godt på dit måleudstyr. Vi indkalder dit værktøj til service én gang om året, hvor vi efterser og kalibrerer måleinstrumentet. Så er du altid sikker på, at nøjagtigheden ligger inden for tolerancen, og dit målearbejde bliver korrekt. 

Mød serviceværkstedet

Over 25 års erfaring!

 
Se med her når vores dygtige serviceteknikere reparerer, servicerer og kalibrerer dit værktøj på vores interne serviceværksted.

Anders Bo Madsen

Servicetekniker
abm@an.dk

Michael Schmidt Larsen

Servicetekniker
msl@an.dk