ENERGETIC er Danmarks mest kompakte H-mærkede håndværkerstøvsuger

I dette efterår præsenteres en nyhed, som mange håndværkere har spurgt efter, i meget lang tid. Den tyske støvsugerproducent Starmix er nu klar med en længe ventet produktnyhed specielt til det danske marked. En kompakt og hårdfør håndværkerstøvsuger som er H-klassificeret og dermed godkendt til alt slags støv.

Håndværkere vil have plads til alt deres værktøj i firmabilen og de vil ikke gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Starmix præsenterer nu den nye stjerne, i deres sortiment af støvsugere til professionelle. Danmarks mest kompakte H-godkendte støvsuger med en beholderkapacitet på 20 liter.

ENERGETIC, som den nye stjerne hedder, er en kompakt og hårdfør støvsuger, der lever op til den krævende håndværkers forventninger. Støvsugeren er H-klasse-godkendt og må derfor bruges til alle typer byggestøv. Derved sikrer man at overholde de gældende regler for håndtering og transport af farligt byggestøv.

Der er meget værktøj, der skal transporteres til og fra arbejdspladsen, og med ENERGETIC er det let. Den nye stjerne fra Starmix vejer kun 9,6 kg, og med sin højde på 46 cm er den let at transportere gennem byggeriet. Desuden tager ENERGETIC ikke meget opbevaringsplads i bilen. Arbejder man i etageejendomme er maskinen let at bære op og ned ad trapperne. Alt tilbehør til maskinen kan monteres på de integrerede holdere under transport og opbevaring.

Hvis der arbejdes med mange forskellige typer støvende opgaver, bliver man glad for ENERGETIC. Den nye stjerne fra Starmix er alsidig og kan bruges til både enkle og avancerede opgaver. Støvsugeren kan anvendes til både vådt og tørt byggestøv på byggepladsen, og den er også perfekt til slutrengøring.

De hvide gummihjul gør, at maskinen let følger med rundt, når man trækker i slangen, uanset om det er på tæppe, betonunderlag eller et glat gulv, og de laver samtidig ikke sorte mærker.

Sæt dit el-værktøj til maskinen og få bugt med skære- og borestøv direkte ved kilden, så undgår man støv i lunger og på arbejdspladsen. Støvsugeren slukker selv, når værktøjet ikke bruges, så man sparer strøm og eliminerer unødig støj på byggepladsen.

Der følger et stort tilbehørssæt med til støvsugeren, så den er klar til brug fra kassen, og alle dele er i den kendte tyske Starmix kvalitet.

Denne støvsuger er banebrydende, man får en ægte håndværkerstøvsuger, som er ekstremt kompakt og samtidig godkendt til alle typer byggestøv, og den er i modsætning til andre industristøvsugere let at transportere.

Læs mere om ENERGETIC, se alle funktioner og find forhandlere på
anc.dk/energetic