HEROS pumpesuger på prøve og i demonstration hos slutbruger med sjov opgave

Hos anVærktøj sætter vi stor pris på at få lov til at komme ud og møde slutbrugerne på arbejdet. Vi tilbyder både præsentation og vejledning af vores produkter og det var præcis det der var tilfældet midt i januar, da vores konsulent Søren Markussen var ude og besøge en slutbruger med vores nye pumpesuger ”Heros”.

Det var faktisk en lidt en lidt sjov opgave Søren var kommet i dialog med kunden om, da de mødtes første gang på Agromek-messen i november. Det er næsten helt sikkert at vi hvert år ved denne tid ser store mængder regn og det har selvfølgelig også den konsekvens for mange boligejere og byggepladser at der bliver oversvømmelser og store mængder vand på utilsigtede steder. Pumpesugerne som man bruger til at afhjælpe når skaden er sket, lægger perfekt op ad anVærktøjs øvrige program af industristøvsugere og det er derfor også naturligt at vi – som altid, leverer det rigtige produkt til de professionelle.


Gamle bunkere fra 2. verdenskrig

Per Yde er en del af en forening, som frivilligt og med støtte fra frivillige kræfter, passer nogle gamle bunkere ved Oddesund. Regelbau 411 hedder stedet og 3 af de gamle bunkere bruges til åbne kunstudstillinger, hvor man bare kan gå ind og kigge, og det var altså her opgaven lå med utilsigtet indtrængning af vand. Sagen var at de store mængder vand skulle op fra en dyb bunker og arbejdsgangen var tidlige sådan, at man brugte en lille støvsuger til vand, fyldte den integrerede tank op og hældte herefter over 3 gange i 2 spande med hank. Derefter måtte man op ad trapperne med en spand i hver arm. Mere end 30 gange gik de op og ned. Det er let at regne ud, at dette var en tidskrævende metode for de gode herrer og ved demonstrationen med ’Heros’ gik der samlet en time inden opgaven var løst. Pumpen flytter 230 liter vand i minuttet og kan klare en løftehøjde på 9 meter og det var perfekt til denne opgave dybt i den gamle bunker, hvor vandet let kunne ledes tilbage ud i naturen.

Er du interesseret i at lære mere om stedet kan du se mere på deres hjemmeside: https://atlantvolden.dk/lokaliteter/oddesund-nord

 

Heros pumpesugeren

Den nye pumpesuger ’Heros’, er en effektiv vådsuger med indbygget pumpe til afhjælpning af oversvømmelse, rørlækage, tagrengøring, brandsanering, tømning af pool m.m. Den indbyggede pumpe tømmer beholderen løbende og maskinen har en samlet vægt på kun 19 kg. Den er perfekt til skadeservicefirmaer og leveres med IP 68 stik, med bajonetholderringe og beskyttelsesdæksler og sikkerhedsafbryder. Kim Mortensen præsenterer de 2 populære pumpesugere i vores program i en af vores Vild med værktøj videoer. Se videoen nedenfor.