SCANGRIP lancerer verdens første serie af arbejdslamper, der er fuldt kompatible med alle el-værktøjsmærker

Endnu en gang manifesterer SCANGRIP sin position som pioneren på markedet, der konstant skubber til grænserne for det mulige inden for LED-belysning og batteriteknologi.


Den nye SCANGRIP CONNECT-arbejdslampeserie er kompatibel med alle førende el-værktøjsmærker, bl.a. Bosch, Dewalt, Einhell, Fein, Festool, Hikoki, Makita, Metabo, Milwaukee, Ridgid, Würth og mange flere.


I dag tilbyder hvert el-værktøjsmærke sit eget batterisystem, der passer til flere forskellige værktøjer, men kun til det samme mærke. Med de nye CONNECT arbejdslamper gentænker SCANGRIP hele batteripakke-konceptet og giver fuldstændig frihed til at bruge en hvilken som helst batteripakke fra håndværkerens foretrukne el-værktøjsmærke.

SCANGRIP CONNECT-serien vil revolutionere den måde, vi ser på batteriløsninger i dag, og der har allerede været særdeles positiv respons fra markedet her i starten af den mørke sæson 2022. Ved at forbinde verdenen af elværktøjsmærker med de innovative arbejdslamper giver systemet håndværkeren total frihed til at vælge det batteri, der foretrækkes. På den måde skabes der et langt mere bekvemt, fleksibelt og effektivt arbejdsliv for den professionelle håndværker. SCANGRIP, som er Europas førende specialist inden for arbejdsbelysning, tilbyder de bedste, mest kraftfulde og holdbare led-belysningsløsninger på markedet. Med de nye CONNECT-arbejdslamper giver de alle professionelle brugere adgang til at bruge SCANGRIP’s suveræne arbejdslamper, uanset hvilke batterier og hvilket el-værktøjsmærke brugeren normalt foretrækker.

 

 

 

JUST CONNECT

I dag består SCANGRIP CONNECT-arbejdslampesortimentet af 8 robuste arbejdslamper, der er designet til den krævende professionelle bruger, og de vil snart blive suppleret med yderligere 6 multifunktionelle arbejdslamper. Udviklingen af SCANGRIP CONNECT-serien er først lige begyndt, og der er allerede et stort antal nye, funktionelle og højtydende arbejdslamper på vej. Der er udviklet en unik, ‘intelligent’ CONNECTOR med et batterisikkerhedssystem til hvert enkelt el-værktøjsmærke.
Monter din CONNECTOR på arbejdslampen, sæt batteripakken på – og så er du klar til at arbejde. Batterisikkerhedssystemet beskytter batteripakken og gør det sikkert at bruge den. CONNECTOREN har automatisk afladningsbeskyttelse, overbelastningsbeskyttelse og temperaturovervågning, hvilket betyder, at du kan bruge din 18V-batteripakke igen og igen, uden at den bliver beskadiget. På nuværende tidspunkt findes der en CONNECTOR til 17 forskellige mærker – et antal, der løbende vil blive forøget.

Læs mere om SCANGRIP CONNECT, se alle funktioner og lamper her.