Se ny værktøjsteknologi på VVS-messen og få et indblik i en spændende verden af værktøj

ROTHENBERGER leverer professionelt, pålideligt og ergonomisk værktøj, der optimerer arbejdet og sikrer installationer en lang holdbarhed. Læs om den danske opfindelse, der er solgt i tusindvis af eksemplarer.

I en tid med hastig udvikling af værktøj, der gør arbejdet smartere, bedre, hurtigere og billigere, må man som VVS’er være up-to-date med det rigtige værktøj til opgaven. 

Ingeniøren Edwin Rothenberger grundlagde Rothenberger d. 24. maj 1949 som et handelshus i Frankfurt. Udvalget af produkter omfattede fra start værktøj, maskiner og svejseteknologi til sammenføjning af rør. I dag er Rothenberger en produktionsvirksomhed med hundredvis af produkter inden for værktøj, maskiner og svejseteknologi. Takket være produkternes brugervenlighed, kvalitet og holdbarhed har Rothenberger gjort sig fortjent til en plads i mange fagfolks værktøjskasser. 

Ud over at levere en topkvalitet af traditionelt håndværktøj, går Rothenberger forrest i udviklingen af smartere og mere digitaliserede produkter, der passer til tidens behov os professionelle. På årets VVS-messe i Odense kan du bl.a. se og prøve den nye digitale trykprøvespand, der takket være ny testteknologi sikrer højpræcisionsmålinger op til 30 bar, kombineret med automatisk digitaliseret dokumentationsoverførsel. 

 
Besøger du standen på VVS-messen i Odense, kan du se anVærktøjs messeavis med mange gode tilbud, hvor du samtidig har mulighed for at få smart Rothenberger-tøj med i prisen.
 

 

Rothenberger går også forrest i udviklingen af de manuelle værktøjer, der kræver gennemtænkt funktionalitet og ergonomi for at leve op til de professionelles høje krav. Twin Cut er ikke en nyhed, men et godt eksempel på et produkt, som alle VVS’ere burde have i værktøjskassen. ROCUT Twin Cut foretager rene snit hurtigere og med endnu mindre håndkraft end tidligere. Ved brug af ét værktøj til endnu flere plastrørsdiametre og en specialudviklet PTFE-belagt klinge sparer du op til 80% arbejdstid og kan arbejde 20% mere effektivt med denne plastrørsaks. Mindre rør i diametre under 22 mm skæres ved hjælp af ét direkte snit, og ved større rør fra 22-42 mm hjælper skraldeskæringsfunktionen til at lave et effektivt lige snit med minimal håndkraft. Besøg anVærktøj på VVS-messen og afprøv værktøjet selv. 

Har du brug for at se værktøjet i brug eller få en grundig gennemgang af et af de mere tekniske produkter, kommer anVærktøjs landsdækkende konsulenter gerne på besøg på byggepladsen – også gerne i samarbejde med din normale værktøjsforhandler. Vi hjælper dig med at finde det bedst egnede produkt til den opgave, du står overfor, eller vejleder dig i brugen af alle funktioner. anVærktøj vejleder i alt fra inspektionskameraer, værktøj til køle/klimaanlæg, gasværktøj, kloakværktøj og meget mere. 

- Når jeg møder VVS’erne på deres opgaver, tager jeg som udgangspunkt det værktøj med, jeg tror passer bedst til deres opgave og budget. Jeg oplever, at VVS’erne bliver overraskede, når jeg møder dem på byggepladsen. Vores værktøj tilbyder ofte mere funktionalitet, end de regner med og gør arbejdet smartere og hurtigere, end de forventede, siger Kim Kanst.

Du kan møde anVærktøj, som repræsenterer Rothenberger i Danmark, på VVS’23 messen, som afholdes på Odense Kongres Center i dagene 24.-26. maj 2023. Gå ind og læs mere om Rothenberger her.