FÅ BESØG PÅ BYGGEPLADSEN

Har du svært ved at afsætte tid til et besøg hos din værktøjsleverandør? Eller har du et kompliceret projekt, du gerne vil have hjælp til? Så kommer vores eksperter gerne på besøg hos dig på byggepladsen, eventuelt i samarbejde med din normale værktøjsleverandør. Vi hjælper dig med at finde det bedst egnede produkt til den opgave, du står overfor.

Afprøv værktøjet med det samme

I vores bus kan vi medbringe mange forskellige produkter. Du kan sammen med konsulenten tage en snak om, hvad dit behov er, og hvordan du bedst løser opgaven med det værktøj, vi anbefaler. Du har mulighed for afprøve værktøjet direkte på byggepladsen eller værkstedet, så du er sikker på at det lever op til dine forventninger. 

Ring til en af vores konsulenter, fortæl lidt om dine udfordringer og lav en aftale. Besøget er selvfølgelig uforpligtende, og bagefter kan du eventuelt bestille værktøjet hos din forhandler. Se hvilken anVærktøj konsulent der kører i dit område nederst på denne side. 

Vi er eksperter

Lasere

Der kan være mange spørgsmål når det kommer til måleudstyr, så som hvilken type laser der passer bedst til din opgave, hvad farve laserstråle skal du vælge, og hvad kan alt det smarte tilbehør egentlig? Vores dygtige konsulenter hjælper dig gerne på vej - vi rådgiver både om linje- og rotationslasere, nivelleringsinstrumenter, maskinmodtagere og maskinstyring. 

Støvprodukter

Arbejdstilsynet har øget deres fokus på byggestøv - men hvad betyder det helt præcis for dig, og hvordan skal du håndtere støvet? Hos anVærktøj har vi både industristøvsugere, luftrensere og støvafdækning. Vi er altid up-to-date med de nyeste krav, og kan tilbyde forskellige løsninger tilpasset din byggeplads. 

GPS og totalstationer

GPS og totalstationer er komplicerede, tekniske produkter. Vores produktchef inden for kategorien kommer gerne forbi og demonstrerer forskellige produkter, så det bliver let for dig at vælge det værktøj, du skal bruge - om det er en MobileMapper, totalstation, GNSS modtager eller Datacollector. 

Andre tekniske produkter

Vores konsulenter kan hjælpe dig med alle tekniske produkter du finder i vores sortiment. Dette kan bl.a. være vandpumpesugere, PCB-løsninger, inspektionskameraer, værktøj til køle/klimaanlæg eller gasværktøj. I kan gennemgå produktet sammen på en af dine opgaver. 

Kundebesøg

 

 

» Jeg kan godt anbefale anVærktøj og deres service, det virker! «


» Jeg havde besøg af en konsulent fra anVærktøj i forbindelse med mit køb af en Spectra rotationslaser. Jeg havde i forvejen en ældre model, men den nye er med digital måling. Konsulenten, Morten Virring, var rigtig god til at fortælle mig om de nye funktioner på laseren. Han kom ud på en af mine opgaver, hvor jeg skulle dræne et stykke jord i en kundes granplantage, og viste mig hvordan jeg bruger laseren i praksis. Jeg fik også at vide, at jeg altid er velkommen til at ringe og spørge Morten hvis jeg glemmer nogle af funktionerne - jeg bruger nemlig ikke rotationslaseren på ugentlig basis. Jeg fik rigtig fin service, og Morten var meget flink. Jeg kan godt anbefale anVærktøj og deres service, det virker! «

- Torben Bundgaard, Østbirk Maskinstation

 

 

Viborg Kommune

Vores konsulent, Søren Markussen, på besøg hos Ole og Jesper fra Viborg Kommune, for at vise hvordan de bruger deres nye geo-FENNEL FL 150 rotationslaser. Laseren skal de bl.a. bruge til at lave en ny parkeringsplads ved hundeskoven, som skal anlægges med 2-vejs fald.

 

 

Entreprenør Jens Karstensen A/S

Produktchef, Jens Esbech, på genbesøg hos Agnete fra Entreprenør Jens Karstensen A/S, som investerede i både en Spectra Focus 35 totalstation og en Spectra SP60 GPS. Jens fik hjulpet Agnethe godt i gang med at indmåle fiberrør med udstyret.

 

 

Jørgen Friis Poulsen A/S

Søren Markussen på besøg hos JFP på det nye super-sygehus i Gødstrup ved Herning. Her gav han kursus i deres nye Spectra HV302 rotationslaser, som bl.a. skal bruges i forbindelse med, at de skal rejse elementer til det nye super-sygehus.

 

 

Frederikssund Kommune

Jens Esbech på besøg hos Frederikssund Kommune, hvor de skulle prøve en Focus 8 Manuel totalstation som supplement til at måle vandløbsprofiler med deres eksisterende GPS. Fordelen ved en totalstation er, at den kan måle der hvor GPS'en må give op pga. fx træer der dækker for satellitsignalet.

 

 

VAM Entreprenør

Jens Esbech på genbesøg hos VAM Entreprenør, hvor han hjalp med opdatering på alle tre GPS'er og svaret på spørgsmål angående opmåling, afsætning samt indlæsning af tegninger. 

Kontakt konsulent

Kim Mortensen

Salgskonsulent
Sjælland og Bornholm

kmo@an.dk

Søren Markussen

Key Account Manager
Nordjylland og Færøerne

sma@an.dk

Morten Virring

Salgskonsulent
Midtjylland

mvi@an.dk

Morten Brooksby

Salgskonsulent
Fyn og Sønderjylland

mbr@an.dk

Jess Grouleff

Salgskonsulent
Sjælland

jgr@an.dk