Kurser og uddannelse

Brugerne af avanceret måleværktøj forventer at kunne få gode råd og vejledning, inden de investerer i dyre instrumenter. De stiller store krav til forhandlerne, som både skal være opdateret på produkterne og kunne sætte sig ind i håndværkernes opgaver. Det kan være svært, hvis man aldrig selv har arbejdet på en byggeplads.

Vores erfaring er, at det kan sagtens lade sig gøre, det kræver bare, at man sætter sig på skolebænken engang imellem!

Vi er specialister - benyt dig af vores viden!

anVærktøj har et stærkt hold af specialister, der sørger for at holde sig ajour med den nyeste udvikling. Vi ved, hvordan man bruger de nye instrumenter bedst muligt, og vi deler gerne vores viden. Det gør dig langt bedre rustet til at give dine kunder den kvalificerede og troværdige rådgivning, de efterspørger. Og så behøver kunderne ikke gå andre steder hen.

Små hold og praktiske øvelser

Vi har erfaring med, at det letter indlæringen for de fleste, at vi bruger en blanding af teori og praktiske øvelser. Vi har altid flere undervisere på holdene, og der er max 20 deltagere pr. hold. Det giver hver enkelt kursist gode muligheder for at stille spørgsmål og få "hands on".

Vores introduktionskursus i laser- og nivellering er gratis og afholdes med jævne mellemrum enten hos anVærktøj i Skovlunde eller i Midtjylland. For yderligere information kontakt os på mail@an.dk.

Supplerer undervisningen på uddannelserne

Har du brug for rådgivning til en konkret opgave på byggepladsen?

anVærktøj kommer gerne ud på din byggeplads sammen med en forhandler og vurderer dit behov, og rådgiver dig i valg af værktøj. Dette kan både være opgaver hvor du har brug for en laser, GPS-systemer, produkter til håndtering af byggestøv eller noget af det andet tekniske værktøj vi har. 

› Læs mere om besøg på byggepladsen her