REGISTRER LASER

Hvis der opstår fejl eller mangler ved dit måleværktøj fra anVærktøj, er det altid dækket af garanti, hvis du har registreret det inden for fire uger efter købet, og fejlen opstår inden for garantiperioden. 

Udvidet garanti

På denne side kan du registrere dit måleværktøj, og læse mere om hvordan garantien dækker.

Når du registrerer din Spectra eller geo-FENNEL laser opnår du udvidet garanti på helt op til 5 år. Det eneste du skal bruge for at registrere laseren er serienummeret og fakturen - og så er det overstået på få minutter. Serienummeret står typisk på et klistermærke på produktet. 

De garantibestemmelser der er nævnt på denne side er gældende for instrumenter købt efter 1. oktober 2017. For instrumenter købt før 1. oktober 2017, henvises til de gamle garantibestemmelser. For at kunne opnå udvidet garanti på din laser fra Spectra og geo-FENNEL henviser vi til følgende dokument: Betingelser for udvidet garanti.

 

Serienummeret står typisk på et klistermærke på produktet.
Udfyld enten varebeskrivelse, eller upload købsbevis
Angiv hvilket produkt du ønsker at registrere, eksempel: "Spectra rotationslaser HV101". Hvis du kender produktets varenummer er dette tilstrækkeligt.
Du skal vedhæfte din købskvittering for at opnå udvidet garanti.

Ved registrering accepterer du samtidig a+n's betingelser for udvidet garanti.

Vi opbevarer kun dine indtastede data for at kunne registrere dit måleværktøj.

Garanti på Spectra lasere 

I udgangspunktet giver anVærktøj 1 års garanti på alle Spectra produkter. På medfølgende tilbehør, batterier og opladere gives 1 års garanti. Ved registrering forlænges garantien til henholdsvis 2, 3, eller 5 år. Nogle produkter har OTC-garanti, andre har reparationsgaranti:

  • OTC garanti: I garantiperiode byttes der til et nyt produkt uden beregning
  • Reparationsgaranti: I hele garantiperioden vil produktet blive repareret uden omkostninger for kunden

Garanti på geo-FENNEL lasere 

I udgangspunktet giver anVærktøj 2 års garanti på alle geo-FENNEL produkter. På medfølgende tilbehør, batterier og opladere gives 6 måneders garanti.

Ved registrering af din laser forlænges garantien til 3 år.

Serviceværksted

Service og reparation af lasere

Er uheldet ude, og din laser skal repareres, kan vores serviceværksted både teste, kalibrere og reparere din laser i løbet af kort tid. Vi servicerer både vores egne og andre mærker. Mens din laser er til reparation, har du mulighed for at leje en laser af samme type til en god pris. 

Hvis du ønsker reparation af din laser, er det vigtigt at du husker at udfylde vores serviceskema og sender det ind sammen med laseren.